Ismael Beiro, el primer guanyador de 'Gran Hermano', estrena paternitat i nou rostre

Possiblement, Beiro ha passat per la sala d'operacions
Ismael recollint el primer premi de 'Gran Hermano' | Cedida

 

Ningú no es pensava que aquella primera edició de 'Gran Hermano' seria l'origen de tot. Però l'èxit va ser immediat, amb audiències exagerades. Mercedes Milà ho va definir com a 'experiment sociològic' i un grup de joves van aconseguir enganxar-nos a la pantalla petita durant tres mesos. Ismael Beiro, María José Galera o Ania Iglesias van ser alguns dels primers participants que van entrar a la famosa casa, que en la seva primera edició es deia 'la vida en directe'.

 

Sens dubte, per a moltes persones, la veritable estrella d'aquell programa va ser Ismael Beiro, gadità nascut el 1974 a qui la victòria a 'Gran Hermano' li va canviar la vida. El col·laborador de televisió ha reconegut que està en el seu millor moment i que està a punt de ser pare amb la seva parella des de fa 8 anys, Aurora Vázquez. No obstant això, el que més ha cridat l'atenció als seus seguidors ha estat el seu canvi físic. El guanyador de 'GH' fa diversos mesos que publica imatges en el seu compte personal d'Instagram, on apareix amb una imatge facial molt diferent de la que ens tenia acostumats. 

 

Després de disset anys, el cos canvia i s'arruga, però la cara d'Ismael no. Molts coincideixen a dir que la seva cara, una mica més inflada i tenint amb prou feines línies d'expressió, no coincideix amb la d'algú que fa disset anys ja tenia arrugues a les galtes i al voltant dels ulls. Arrugues que avui dia haurien d'estar molt més marcades. En la imatge se'l pot veure completament canviat, més jove i amb uns quilos de més, i encara que li sentin estupendament, el canvi és massa evident.