Ivana Rodríguez, la discreta cunyada catalana de Cristiano Ronaldo

Amb 25 anys és la germana gran de Georgina Rodríguez, actual parella del futbolista
Georgina i la seva germana gran, Ivana | Instagram

 

És pràcticament impossible mantenir l'anonimat quan passes a formar part del cercle que envolta un personatge famós. I això és el que li ha passat precisament a Ivana María Rodríguez Hernándezcunyada de Cristiano Ronaldo, qui s'està veient obligada a abandonar l'anonimat del qual ha gaudit fins ara. 

 

L'única germana de Georgina Rodríguez, actual parella del jugador del Reial Madrid i mare d'Alana Martina, és dos anys més gran que la seva germana. Segons publica 'Vanity Fair', les germanes Rodríguez sempre han sigut molt discretes, encara que els problemes familiars no sempre els ho han permès. 

 

 

La família Rodríguez Hernández

La murciana Ana María Hernández Escarabajal i l'argentí Jorge Eduardo Rodríguez Gorjón són els pares de Georgina i Ivana. Es van conèixer a Jaca, un municipi d'Aragó, l'any 1984, quan l'equip de futbol CF Jacetano el va fitxar per jugar amb ells. Tot i que no va triomfar com a jugador, sí que ho va fer com a entrenador, treballant diverses temporades al club. 

 

Ivana va néixer a Girona, però va passar la seva infància i adolescència a Jaca, fins que les dos germanes van decidir traslladar-se a Madrid per buscar noves oportunitats laborals. El citat mitjà també senyala que les germanes Rodríguez van deixar la ciutat aragonesa com a conseqüència de problemes familiars.

 

Per una banda, els seus pares no tenien una bona relació, motiu pel qual es van acabar separant dos senys més tard. I per l'altra, la situació econòmica de la família no era molt bona, fins al punt de tenir diverses ordres d'embargament. 

 

Malgrat que Ivana vol mantenir l'anonimat, sembla que la cosa se li complica a la cunyada de CR7. Fa unes setmanes, va sortir en defensa de la seva germana petita, quan alguns mitjans asseguraven que Georgina havia sigut abandonada per la seva família. Ivana ho va desmentir: «Les acusacions no són certes i, a més, fan molt mal a la nostra família. Tenim una relació magnífica, molt estreta, d'amor infinit amb els nostres pares». No obstant, alguns ciutadans de Jaca van assegurar que, des de fa uns anys, les germanes no tenen molta relació amb el seu pare.