Ivonne Reyes

Ivonne Reyes assenyala el pare real del seu fill i Pepe Navarro sap que és el final

Ivonne Reyes vol resoldre aquest tema d'una vegada per totes

Ivonne Reyes mai ha tingut cap problema a parlar sobre la paternitat del seu fill Alejandro, però ja està cansada de la guerra que ha mantingut, durant tots aquests anys, amb Pepe Navarro. Per això, ha decidit posar punt final a l'assumpte.

Des de fa més de 20 anys, la model i el presentador d'Esta noche cruzamos el Misissippi porten embolicats en una guerra que sembla no tenir fi. I és que, durant tot aquest temps, la veneçolana ha assegurat que el pare real del seu fill és el comunicador.

Ivonne Reyes a 'Viva la vida'
Ivonne Reyes està molt cansada | MEDIASET

I, encara que avui no existeix una prova que ho confirmi, la Justícia espanyola va donar la raó a Ivonne Reyes després de la negativa de Navarro a sotmetre's a la corresponent prova de paternitat.

«Jo estava convençut que en no haver-hi proves, ni una sola evidència, això s'apagaria. Vaig tenir la mala sort que, tot i demostrar que tot el que deia era mentida, em van adjudicar la paternitat», va assegurar el presentador en una de les darreres intervencions televisives.

Ara, i després dels seus últims plets legals, Ivonne Reyes ha confirmat que, tant ella com el seu fill, estan molt cansats i que tot s'ha acabat.

Ivonne Reyes posa punt final

Ivonne Reyes està molt cansada d'aquesta guerra mediàtica, per això no ha tingut cap problema a resoldre el tema de la paternitat d'Alejandro d'una vegada per totes.

Durant una de les últimes entrevistes per al diari ABC, Ivonne ha assegurat que el seu fill ja està cansat d'aquesta polèmica i que no vol tornar a obrir el cas.

«El meu fill va tancar aquest assumpte fa molt de temps. No sent que tingui res a veure o dir. Només va parlar una vegada i avui no li interessa res. Vol enfocar-se en la seva professió i allunyar les ximpleries o problemes», va dir.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Ivonne Reyes parla de la paternitat del fill | CatalunyaDiari

«M'encanta que el meu fill pensi així. Com que la mare gallina que soc, sempre he intentat que ell no sentís de prop el procés que em va tocar lluitar i avui, ja en la seva maduresa, m'agrada veure com el meu fill ha marcat els seus límits i tancat aquest tema. Al cap hi ha els seus projectes», ha dit a continuació.

«Jo també vaig tancar aquest assumpte, encara que sempre queden alguns serrells legals que triguen més temps del que m'agradaria a solucionar-se», ha conclòs Ivonne Reyes.

Els serrells legals a què fa referència l'actriu tenen a veure amb el recurs que va posar davant l'Audiència Provincial després de denunciar Navarro per amenaces en un programa de televisió. I, encara que, a Primera Instància la jutgessa va arxivar el cas, no està disposada a llençar la tovallola.

Ivonne Reyes està molt orgullosa del seu fill

A més a més, Ivonne Reyes no ha pogut amagar com se sent orgullosa del seu fill. I és que, tot i que només té 22 anys, Alejandro Reyes ja s'ha convertit en tot un empresari.

A l'espera que la seva carrera com a actor s'enlairi, el jove ha decidit obrir la seva pròpia marca de roba. «Estic contenta i il·lusionada en veure el meu fill complir el seu somni. Era una idea que tenia de feia anys i sempre va voler llançar una col·lecció de dessuadores. T'asseguro que el meu fill sap defensar-se bé», assegurava.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
Ivonne Reyes està molt orgullosa d'Alejandro | GTRES

Tot i que està molt emocionada pel nou projecte del seu fill, Reyes no s'hauria imaginat mai que el somni d'Alejandro era convertir-se en actor.

«Mai vaig imaginar que volia ser artista. Abans vaig creure que seria futbolista, després tenista, va fer classes de piano… Per això quan em va dir això d'actor vaig creure que em vacil·lava», va reconèixer.

«Reconec que no em va fer gens de gràcia perquè és una vida molt erràtica. Ha de tenir paciència, mà esquerra, saber retirar-te o estar, tenir visibilitat, cultivar-te… El millor és que té molta gana de fer coses i el meu consell és que ha de saber mantenir aquesta il·lusió. Li diran 'no' moltes vegades i aquí és quan no s'ha d'ensorrar», concloïa.