Ivonne Reyes

Ivonne Reyes, a punt de morir

Ivonne va arribar a témer per la seva vida fa uns mesos

Ivonne Reyes va estar a punt de morir. Així ho va revelar a la seva amiga Terelu Campos en una entrevista a la revista 'Lecturas', puix que va ser una situació que li va marcar, i per això ara ha volgut fer-la pública.

«Se suposa que tenia cistitis. La infecció va passar a tots els òrgans i em van diagnosticar septicèmia», relata la veneçolana. El març de 2020, Reyes va ser víctima de la Covid-19 i després de sis mesos va ser quan va començar a notar mals de cap i calfreds.

Diu que va passar «quatre dies a casa amb fins a 41 de febre», un estat que la va portar a delirar, assegurava Ivonne. Davant d'aquesta situació va decidir acudir a un hospital, on va ser ingressada directament a l'UCI. Ara, la model assegura que aquest problema de salut l'ha traumatitzat, ja que és conscient que va estar molt a prop de morir.

Confessa que «hi ha poca gent que surt de la sèpsia», la qual es tracta d'una afecció que es produeix quan la resposta de l'organisme a una infecció origina danys en altres òrgans.

Tot i la gravetat dels fets, en tot moment va intentar mantenir-se allunyada del seu fill. I és que no volia que l'afectés al seu dia a dia, ni tampoc preocupar-lo. «Fins fa uns mesos no n'he volgut parlar», recorda emocionada.

Imatge d'Ivonne Reyes posant a un photocall mig somrient
Ivonne Reyes va estar a punt de morir | EP

Va ser un període traumàtic per a ella, on va veure molt de prop la mort. «Un dia vaig dir: 'Em vaig acomiadar de tot el món'. I Alejandro em va dir: 'De mi no et vas acomiadar'», rememora.

No aconsegueix treure's del cap aquest contratemps, assenyalant que «el dolor era horrible. Vaig assumir que em moria» i fins i tot va arribar a pensar al lloc on havien de soterrar-la. La situació va arribar fins al punt que «vaig trucar a un capellà perquè volia la benedicció per anar-me'n en pau».

Ivonne defensa fins al darrer moment la paternitat de Pepe Navarro respecte al seu fill

Així mateix, Ivonne Reyes aprofita la conversa amb Terelu per abordar un altre assumpte controvertit com és la paternitat de Pepe Navarro. El presentador sosté que quan ell mori, els seus fills començaran una batalla als tribunals perquè Alejandro no hereti.

L'artista veneçolana no surt de la sorpresa i es pregunta si «quan es mori deixarà de ser el pare» del seu fill. I és que en els últims mesos ha comprovat com el periodista reapareixia a la televisió per desmentir qualsevol tipus d'enllaç amb el jove, perquè té la certesa que no és el pare i farà el possible per demostrar-ho.

Respecte a aquest cas, l'advocada sosté que Navarro no pot fer res en l'àmbit legal. «No podem entendre per què segueix donant voltes a l'assumpte si la sentència és ferma. No es pot tornar a jutjar per molt que digui ell», detalla.

La model no ha tingut «dubtes de la paternitat» en cap moment, encara que la lletrada insisteix que «no hi ha cap prova que demostri que el noi no és el seu fill».

Ivonne Reyes va rebre una pensió d'un empresari

Aquest cas de paternitat està generant molt enrenou. De fet, recentment el programa 'Socialité' revelava que Ivonne Reyes va estar rebent una pensió de 6.000 euros al mes durant tres anys. Però aquests diners no procedirien de Navarro, com es pogués pensar.

Exactament, el pagament el va efectuar un empresari milionari, que li va ingressar aquesta quantitat des del 1999, any en què neix Alejandro, fins al 2002. A partir d'aquesta data es tallaria aquesta operació en morir aquesta persona.

Primer pla d'Ivonne Reyes molt somrient durant un acte
Ivonne continua dient que Navarro és el pare del seu fill | EP

Mentrestant, la representant legal de l'artista desvelava el deute que mantenia el presentador per l'impagament de la pensió, que ascendiria a gairebé 30.000 euros, però el jove hi va renunciar de manera voluntària en arribar als 21 anys. Per part seva, Pepe Navarro la rebaixava com a màxim a 3000 euros.

No obstant això, el que és clar, és que Ivonne Reyes no guanya per a disgustos i per això només vol girar full i oblidar-se d'aquest trist capítol que gairebé li costa la vida.