Muntatge fotogràfic d'Ivonne Reyes i el seu fill.

Ivonne Reyes, molt preocupada pel seu fill Alejandro: el missatge que ha rebut

Ivonne Reyes ha lluitat amb molta força per tirar endavant el seu fill Alexandre

Ivonne Reyes és una dona feta a si mateixa. Lluitadora incansable, la veneçolana establerta a Espanya ha defensat amb dents i ungles el seu fill Alejandro. El jove, fruit de la relació d'Ivonne amb Pepe Navarro, no ha tingut una infància fàcil, sempre al focus de la polèmica.

Ivonne i Pepe han mantingut serioses disputes durant anys per la custòdia d'Alejandro. Finalment, un jutge va donar la raó a Ivonne, malgrat el fet que Pepe ha volgut, sense èxit, tornar a obrir el cas recentment.

Ivonne Reyes, orgullosa del seu fill Alejandro

Amb tot, Alejandro no ha volgut viure de la polèmica i la televisió i s'ha llaurat la seva pròpia carrera professional.

Va participar a 'Supervivientes', amb un resultat discret, i després va optar per començar la seva carrera al món de la interpretació.

Tot i això, no li han caigut els anells a l'hora de treballar com a temporer al camp quan ha fet falta.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
Ivonne Reyes sempre ha donat suport al seu fill. | Europa Press 

Després d'aquesta feina, de la qual Ivonne també es va mostrar orgullosa, Alexandre rebia una oferta que no podia rebutjar. Es tracta del paper que exerceix en l'espectacle dirigit per Rafael Amargo, 'Yerma'. A l'obra, el fill d'Ivonne Reyes exerceix el personatge de «mascle cabrum».

La crítica situa Alejandro pels núvols, assegurant que la seva interpretació és de les més aplaudides en finalitzar l'actuació. Ivonne està feliç i contenta que al seu fill li vagi tan bé. No obstant això, hi ha una cosa que la preocupa molt.

Es tracta del darrer missatge que ha pogut llegir aquests dies i pel qual tem pel seu fill. Rafael Amargo, el cap del noi, ha fet una publicació inquietant a les xarxes.

Ivonne Reyes no dona crèdit al missatge de les xarxes

El bailaor ha acusat, així com així, la policia de ser «corrupta». Amargo es troba immers en un procés judicial en què se l'acusa de ser el capitost d'una xarxa de trànsit d'estupefaents. Ell defensa la seva innocència, però Fiscalia li demana diversos anys de presó.

Imatge d'Alejandro Reyes posant abraçant-se amb Rafael Amargo
Rafael Margo i Alejandro Reyes, complicitat dins i fora de l'escenari. | Europa Press 

Això no ha evitat que Amargo segueixi triomfant als escenaris amb el seu espectacle. Està acompanyat de joves talents com Alejandro Reyes o Carla Vigo, i li va de meravella.

Amargo explica que han desestimat el recurs del seu advocat perquè «ells no acaben de donar-nos allò que se li demana per poder fer la defensa». Segons el ballarí «la justícia és injusta (...), però s'entén que no poden lliurar res perquè se'ls acabaria l'espectacle».

Tot i això, tant Ivonne Reyes com Alejandro han llegit també el missatge que segueix a continuació. És el que pot portar més problemes a Amargo i fins i tot persones del seu entorn.

«Que expliquin on és el que decomissen, els diners que guanyen de vendre el que requisen de registres». Una acusació molt greu que, suposem, Amargo podrà demostrar. «Que expliquin a qui i com gestionen un negoci corrupte i que només alimenta el sac».

Per a estupefacció dels seus amics i coneguts, Amargo prossegueix: «abusen del seu càrrec, que és un càrrec nociu, abusiu i injust».

Amargo, que compta amb el suport de la seva gent, assegura que té «la consciència molt tranquil·la i m'atreveixo públicament a dir-ho».

Ivonne Reyes mira el futur amb il·lusió

Malgrat la preocupació que aquest missatge ha provocat a Ivonne Reyes, la veneçolana segueix amb la seva vida i dona suport al seu fill. Sap que, tot i que s'acosta als 22 anys, té el cap ben moblat.

Per part seva, ella ha explicat que li encantaria tornar a enamorar-se. Després del seu fracassat romanç amb Gabriel Fernández, no tanca la porta a conèixer algú que l'estimi de debò i la faci feliç. Ara que el seu fill ja vola sol, Ivonne se sent una mica sola i vol donar una nova oportunitat al seu cor.