IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ivonne Reyes se sotmet a un tractament d'àcid hialurònic al punt G per «tenir més orgasmes»

La model no s'ha estat de res i ho ha explicat tot a les seves xarxes socials

Imagen de Ivonne Reyes
Ivonne Reyes, en una imatge d'arxiu | cedida

Les operacions estètiques són, cada vegada amb més freqüència, un dels tractaments preferits de les elits. Aquest ha estat el cas també, doncs, d'Ivonne Reyes. Tot i això, Reyes ha defugit dels tractaments més clàssics i ha optat per apostar per un canvi molt més íntim i insospitat. 

I és que Ivonne Reyes se sotmetrà a un tractament que incidirà directament als seus genitals. Segons ha publicat la mateixa a les xarxes socials, aquesta s'exposarà a un tractament làser íntim a base d'àcid hialurònic al punt G.

Millorar el sexe, clau per a Ivonne Reyes

Ivonne no s'ha estat de res i ha explicat amb exactitud en què consistirà el seu nou tractament. La model, així mateix, ha volgut deixar clar que el sexe és un pal de paller per a la seva vida i que: «tot és una barreja de benestar interior i físic».

La model ha relatat els dos peculiars tractaments als quals es sotmetrà. El primer, en aquest sentit, és el rejoveniment íntim a través del làser, mentre que el segon i més important és el tractament d'àcid hialurònic al punt G.

Segons la model, finalment, aquests tractaments serviran per millorar les seves relacions sexuals i gaudir encara més dels orgasmes.

Ivonne también es una amante del deporte, le gusta cuidarse de todas las formas posibles
Ivonne en una imatge d'Instagram | Instagram

 

La Carboxiteràpia, la cirereta del pastís

La mateixa model ha anat més enllà i ha revelat altres de les pràctiques a les quals se sotmet. En aquest cas, Reyes explica que practica la Carboxiteràpia, un tractament d'oxigenació de la pell que serveix per aconseguir més plaer durant les relacions sexuals en les relacions sexuals. 

Així mateix, Ivonne explica que l'exercici també és molt beneficiós per als homes. «Augmenta la grandària de la seva zona íntima. Per a les relacions sexuals és una meravella», clou la model. 


Comentaris

envia el comentari