Ivonne Reyes confessa que pateix un tumor ocular

La presentadora explicava que haurà de ser operada, ja que se li ha detectat un bony a l'ull que li dificulta la visió
Ivonne Reyes ha confessat que pateix un càncer a la vista | CatalunyaDiari.cat

 

Ivonne Reyes està passant per un moment delicat a causa d’un problema de salut que afecta la visió: li han detectat un tumor ocular. Tot i que normalment, Ivonne apareixia als mitjans de comunicació per motius legals a causa de la batalla judicial que durant anys ha protagonitzat contra Pepe Navarro, pare del seu fill, aquesta vegada la salut cobra protagonisme a la seva vida.

 

Aquesta setmana, Ivonne va ser vista entrant a la Clínica Ruber de Madrid; i tot just sortir, els periodistes l’esperaven preocupats a la porta per preguntar-li sobre el seu estat de salut. Ella, que sempre ha sigut molt amable amb la premsa, no va dubtar en donar els motius que la portaven a visitar-se a l’hospital, admetent que hauria de passar pel quiròfan, ja que se li havia detectat un bony a l’ull que li dificulta la visió: «és un tumor petit a l’ull, però tot bé», va respondre amb l'optimisme que la caracteritza.

 

 

Cita amb la justícia

La presentadora té diversos fronts oberts, i no només en el terreny de la salut. El pròxim dia 19 de febrer es trobarà cara a cara als jutjats amb Eva Zaldívar i Andrea Navarro, exmuller de Pepe Navarro i filla d'aquest, a qui acusa de vulnerar els drets fonamentals del seu fill Alejandro.

 

Ivonne Reyes amb el seu fill Alejandro | EL BLOG DE IVONNE

 

Mare i filla van ser denunciades per Ivonne per haver fet seguir el seu fill quan aquest encara era menor d’edat, i per fotografiar-lo sense el seu permís. A més a més, el detectiu privat que va ser contractar per espiar-lo, també hauria agafat un cobert d’un restaurant on es trobava Alejandro menjant amb un amic seu, amb l'objectiu de realitzar una anàlisi d’ADN, i poder demostrar així, que no era fill del presentador Pepe Navarro.

 

Ivonne Reyes no para

Tot i que Ivonne fa cert temps que està apartada de la televisió, els seus projectes professionals rutllen la mar de bé; és emprenedora i té la seva pròpia línia de cosmètics.A això s’ha d’afegir la possibilitat que participi en la pròxima edició del ‘reality’ de Telecinco ‘Supervivientes’, tot i que de moment, només són rumors. La presentadora ja té experiència en aquest estil de programes, per tant, no seria una sorpresa que hi participés, ja que anteriorment va ser concursant del 'reality' 'GH VIP'.