IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ivy International, l'agència de cites per a milionaris a Barcelona

La tarifa estàndard és de 15.000 euros a l'any i et presenten a sis possibles parelles

Ivy International fa un any que té una seu a Catalunya | Cedida

Ivy International és una agència «exclusiva» de cites «per a professionals d'elit i persones amb un alt poder adquisitiu» segons apareix a la seva pròpia web. A escala mundial compta amb 2.100 clients i tenen oficines a setze ciutats del món, una d'elles a Barcelona. Entre els 250 clients que té a Espanya, s'hi troben «banquers, empresaris i un futbolista famós» explica Valérie Willemsens, una de les matrimonieres de l'agència en una entrevista a El Periódico.

La tarifa estàndard és de 15.000 euros a l'any i et presenten a sis possibles parelles. La tarifa «executive» costa 25.000 euros i inclou vuit presentacions i més dedicació per part dels membres de l'agència. La tarifa «premium» puja als 50.000 euros i consta de deu presentacions amb gent de qualsevol part del món i una matrimoniera pròpia. Per últim, els «diamond» paguen 250.000 euros i tenen un equip que li concerten cites il·limitades i llancen campanyes de cerca per trobar una persona adequada.


L'alt poder adquisitiu dels clients fa que moltes vegades les peticions per trobar una parella siguin bastant estrafolàries. Valérie confessa que una italiana li va demanar que li trobessin un noble anglès amb castell i cavalls, i tot i que «va costar un temps trobar-lo» s'enorgulleix de què ara «estan totalment enamorats». Una altra vegada, un italià de 60 anys va buscar una noia jove per tindre un fill i Valérie explica que van trobar una noia «de 32 anys i ara estan feliços esperant el seu primer fill».

Segons la matrimoniera, la majoria d'homes que sol·liciten els serveis d'Ivy «vénen d'un divorci o estan solters perquè treballen i treballen i s'obliden de la seva vida personal». Valérie assegura que en el cas dels homes arriben a un 90% d'èxit, mentre que en les dones baixa a un 75%, unes dades que reflecteixen que aquest tipus d'agència «puc dir orgullosa que funciona».


Comentaris

envia el comentari