Ana Obregón i Jacob Petrus

Jacob Petrus, l'home que ha salvat Ana Obregón en el seu moment més crític

Jacob Petrus substituirà Ana Obregón a les Campanades de La 1

Ana Obregón serà baixa a les Campanades de La 1 després de contagiar-se aquest dimecres de coronavirus. L'actriu no podrà ser a la Puerta del Sol acompanyant Anne Igartiburu per segona vegada consecutiva i serà substituïda per Jacob Petrus.

Una notícia trista que ha deixat Ana Obregón sense acomiadar l'any, dirigint-se a tots els seus seguidors a través de la televisió. L'ens públic tenia un as a la màniga per si passava una cosa així amb una de les seves presentadores estrella de les Campanades. En aquest cas, Jacob Petrus ha estat l'escollit per fer de presentador de l'últim programa del 2021 a TVE.

Jacob Petrus substituirà Ana Obregón a les Campanades de La 1

Ana Obregón anunciava la desafortunada notícia ahir a mitja tarda. «Sento moltíssim haver de comunicar-vos que he donat positiu i no podré estar a la Puerta del Sol acomiadant l'any amb tots vosaltres com m'hauria agradat. Dir-vos que estic bé, a casa, com si fos un refredat superfort gràcies a les vacunes», començava el seu post a Instagram.

«Aquesta variant vola, és a tot arreu. Us ho diu algú que no ha sortit de casa seva per Nadal i m'he contagiat», confessava.

Ana Obregón i Anne Igartiburu
Anne Igartiburu i Ana Obregón no podran donar les Campanades juntes | GTRES

Obregón lamentava el fet de «no poder estar al balcó de la Puerta del Sol per agrair-vos l'afecte tan immens que he rebut. A través de les xarxes, als mitjans de comunicació i al carrer».

Qui és Jacob Petrus?

Jacob Petrus té 45 anys, és geògraf i climatòleg. Cada tarda apareix a 'Aquí la Tierra' i fa set anys que cull bones audiències en aquest programa de divulgació científica i ecologista.

Jacob Petrus
Jacob Petrus presentarà les Campanades amb Anne Igartiburu. | RTVE

La seva carrera va començar al grup PRISA (El País, Cadena Ser, Localia, CNN+), on va col·laborar amb diversos mitjans. Més tard, va ser cap d'informació meteorològica a Telemadrid durant 9 anys per passar després a l'equip de 'El Tiempo' de RTVE.

El maig de 2014 va començar a presentar 'Aquí la Terra'. Ara, té davant seu aquest nou repte professional al costat de la veterana Anne Igartiburu i no el desaprofitarà.

Reacció de Jacob Petrus després del positiu d'Ana Obregón

El presentador ha confessat que aquest canvi no l'ha agafat per sorpresa. «Estàvem en reserva i sabíem que això podia passar. Aquest any qualsevol cosa que hem fet s'ha organitzat amb alternatives», ha afirmat.

«Ens ha passat amb la 'Gala Inocente', amb les Campanades passava, passarà amb la Cavalcada. Passarà amb tot», ha dit Petrus després de saber que acompanyarà la presentadora basca la nit especial de final d'any.

Jacob Petrus ha reaccionat així a la dolorosa notícia de l'absència de la seva companya de cadena, Ana Obregón. «En aquests moments, estic en xoc, amb el cos atapeït, però molt guai!», ha explicat el presentador.

Ana Obregón, a les campanadas del 2020
Ana Obregón es queda sense campanades | La 1

Jacob només té paraules d'agraïment per a Anne. «Tinc moltíssima sort. Amb Anne he compartit pràcticament taula molts anys a la redacció i l'estimo moltíssim», ha declarat.

Veurem com es compenetren Anne Igartiburu i Jacob Petrus després de la baixa inesperada d'Ana Obregón. Cal esperar que no s'encomanin de coronavirus tenint en compte les desenes de milers de positius que suma cada dia el nostre país.