Primer pla de Jaime Cantizano somrient

Jaime Cantizano, el presentador a qui li fa mandra fer l'amor

La confessió sexual de Jaime Cantizano que no ha deixat ningú indiferent

 Jaime Cantizano és un veterà presentador de ràdio i televisió molt conegut per la llarga trajectòria que ha tingut com a comunicador. Fa un temps va concedir una entrevista a 'El Hormiguero', d'Antena 3, una cadena on va triomfar en programes com 'Sabor a ti' (2002-2003) o '¿Dónde estás, corazón? (2003-2011).

El cas és que Pablo Motos va treure tot el suc possible a l'entrevista que va fer a Cantizano. Li va fer diverses preguntes sobre els seus hàbits alimentaris. La part més interessant de l'entrevista, però, va arribar quan el valencià li va plantejar qüestions més pujades de to.

«Tu ets ultrasà, fastigosament sa», assegurava el conductor del programa. I Jaime Cantizano va dir al respecte: «No prenc ni sucre ni sal, tot i que en algun moment n'hi ha al producte que consumeixo».

Jaime Cantizano somrient
Jaime Cantizano va afirmar que li feia «mandra» fer l'amor | cedida

A Motos li semblava estrany que el seu company portés una dieta tan marcada. «No menges paella?», li va preguntar. I Cantizano va respondre: «No faig paella, me'n fan. I segur que porta sal. Tinc un amic que em diu que no vol venir a casa a sopar perquè és molt trist el que cuino», sentenciava Jaume.

Jaime Cantizano parla de la seva vida sexual

Després de xerrar distesament sobre aquest assumpte, va arribar la pregunta estrella. «Algun vici deus tenir. El sexe, trucar a Esperanza Gracia...», deia Pablo.

I Cantizano va donar una resposta sorprenent i plena d'humor. «Bé, el sexe em fa una mica de mandra», va començar a dir el presentador de Canal Sur.

I va afegir, dirigint-se al públic: «Oi que el mercat està complicat per a tothom?». Després d'aquestes paraules, a plató molts no sabien què dir, i d'altres van riure.

La vida sana de Jaime Cantizano

«T'agrada la xocolata amb 99% de cacau», va dir Motos en plena entrevista amb Cantizano. L'entrevistat va remarcar que les seves aficions són tan normals com les de la resta del món. «M'estàs presentant com un paio superestrany que no sembla ni d'aquest país», va dir.

Primer pla de Pablo Motos
Pablo Motos es va quedar en xoc amb el que Jaime Cantizano va dir a l'entrevista | GTRES

Mentrestant, en un rètol del programa es podia llegir la frase «'Dónde estás, corazón?' Doncs a la ràdio». L'espai d'Atresmedia va fer referència a aquesta pregunta perquè els espectadors sabessin que ara treballa en un altre mitjà. Concretament, al radiofònic, al programa 'Por fin no es lunes' d'Onda Cero.

«Recorda que la xocolata sempre substitueix el sexe»

D'altra banda, cal recordar que la broma de la xocolata va donar peu a molts comentaris. I és que Pablo es va menjar un tros d'una rajola de xocolata amb 99% de cacau.

«Recorda que la xocolata sempre substitueix el sexe», li va deixar anar Cantizano. «Doncs prefereixo el sexe, perquè aquest sabor em treu les ganes de viure», va dir el valencià, deixant clar que no li agradava gens.

L'expresentador de 'Dónde estás, corazón?' s'ho va passar molt bé a 'El Hormiguero', i va poder fer una crònica molt curiosa de 'Susanita tiene un ratón'. Va posar de manifest per què s'ha convertit en una estrella de la ràdio. «Estimats oients, que menja xocolata i torró i, atenció, boletes d'anís», deia en una falca publicitària després del prec que li van fer Trancas i Barrancas.