ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Jaime de Marichalar opina sobre el seu fill Froilán i el seu exsogre, Juan Carlos

Ha explicat que no aconsegueix entendre per què la societat critica tant la família reial, comparant Espanya amb una «república bananera»

La familia reial al complet | Hola.

Després de la seva arribada d'Holanda, Jaime de Marichalar ha opinat sobre els últims assumptes polèmics que envolten la Corona, en els quals estan involucrats el seu exsogre, el rei emèrit, i el seu fill Froilán. En una entrevista a ‘Vanitatis’, l'exmarit de la infanta Elena ha explicat que no aconsegueix entendre per què la societat critica tant la família real. De fet ha afirmat que en els altres països europeus, tots els atacs a Joan Carles pels seus romanços extramatrimonials «no s'entenen per la labor tan important que el rei ha desenvolupat per Espanya» i afegeix que «se sorprenen» amb la repercussió que tenen aquestes històries.

Fins i tot ell mateix assegura no comprendre les crítiques i ha afirmat: «No entenc aquest atac injustificat i injust cap a la Corona. Com es pot fer això? A qui li interessa si ha tingut amistats o no el Rei? Em sembla inadmissible i tot això entela la imatge d'Espanya. Què està passant? Solament passen aquestes coses a les pel·lícules on apareixen repúbliques bananeres. La imatge del Rei fora d'Espanya és impecable i aquí se la volen carregar. No ho entenc».D'altra banda, respecte al recent altercat que va tenir el seu fill Froilán en el qual discutia amb uns nois a l'entrada d'una discoteca, assegura que «li van preparar una trampa per gravar-ho». Marichalar assegura que «tot es va manipular» i que l'única cosa que va passar va ser que volien «provocar-ho per tenir el seu minut de glòria». L'exmembre de la família reial està convençut que «ja ho tenien organitzat perquè s'enfrontés i així després vendre les imatges».

El padre del implicado se ha mostrado muy indignado con la mala imagen que se está dando de su hijo, ya que asegura: «mi hijo es un chico muy noble, muy vulnerable y sufre una barbaridad con estas cosas. Le encanta venir a Madrid, estar con sus amigos y cada vez le resulta más difícil. Yo le digo que tenga cuidado, pero en cualquier momento le pueden provocar». 


Comentaris

envia el comentari