IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jaime de Marichalar assisteix al funeral del seu cosí Luis Ignacio

Froilà i Victòria Frederica van ser la gran absència de l'esdeveniment

Jaime de Marichalar en el funeral de su primo Luis Ignacio
Jaime de Marichalar al funeral del seu cosí Luis Ignacio | CatalunyaDiari.cat

Després d'un temps allunyat del focus mediàtic, Jaime de Marichalar ha tornat a aparèixer davant les càmeres al funeral del seu cosí Luis Ignacio Marichalar. L'exmarit de la infanta Elena va assistir a l'Església Fermín dels Navarresos, a Madrid, on es va oferir l'últim adéu al difunt, que va perdre la vida el passat 9 de maig.

A l'acte, Jaime es va trobar amb els seus germans. Amalio i Luis María van ser els primers a arribar, uniformats de rigorós dol. Poc després se'ls hi va unir Álvaro, el més mediàtic i polèmic dels Marichalar, amb qui Jaime no manté una bona relació.

Allunyat del focus mediàtic

Des que es va divorciar de la infanta Elena, Jaime de Marichalar ha intentat mantenir-se allunyat de les càmeres. Per això, en tot moment ha volgut evitar ser relacionat amb Álvaro, que en múltiples ocasions ha gaudit de posicionar-se al davant del focus mediàtic.

Imagen de archivo de Álvaro de Marichalar
Imatge d'arxiu d'Álvaro de Marichalar | CatalunyaDiari.cat

 

El fet que els seus fills, Froilà i Victòria Frederica, no anessin al funeral va augmentar la discreció de l'exduc de Lugo. Això sí, l'absència dels dos fills de Jaime de Marichalar en la missa en honor al seu familiar va incrementar la imatge de solitud i tristesa del seu pare.

Luis Ignacio, el veritable aristòcrata de la família

Luis Ignacio estava casat amb Nadine Vigier d'Baillencourt, una dona francesa tres anys més jove que ell, amb qui va tenir quatre fills, ja grans: Inés, de 42 anys, hereva del marquesat de Ciria; Francisco Javier, de 40, i dos bessons, Pablo i Silvia, de 38, que resideixen a Luxemburg i París respectivament.

Els títols nobiliaris que poseía ja estàn en mans dels seus fills, ja que se'ls va cedir en vida, excepte a la més gran, Inés. Per Francisco va deixar el marquesat de Montesa, a Pau li va deixar ser vescomte d'Eza i Silvia és marquesa de Zafra.


Comentaris

envia el comentari