Jaime Peñafiel no creu que Elionor arribi a ser reina

El periodista dubta que la princesa regni perquè «no existirà ni la monarquia ni Espanya com a nació»

La Princesa Leonor, en una imagen de archivo
La Princesa Elionor, en una imatge d'arxiu | GTRES

En un any que ha estat ple de males notícies per a la família reial, sembla que la princesa Elionor torna a protagonitzar una notícia i no pels seus actes sinó pel que ha dit d'ella el periodista Jaime Peñafiel

En els últims dies, ha estat molt comentat el primer acte oficial de la filla dels reis, en el primer centenari de la Coronació Canònica de la Verge de Covadonga. També ho ha estat les imatges que han publicat alguns mitjans sobre quina podria ser la seva imatge amb 40 anys.  

Peñafiel: «Serà algun dia Reina? Ho dubto»

Jaime Peñafiel va escriure en el seu últim article en 'El Mundo' sobre el futur de la monarquia espanyola. El periodista es va plantejar el següent: «La pregunta obligada i sensata no és si Elionor serà bona reina, com diu la premsa cortesana, sinó, Serà algun dia Reina? Ho dubto». Peñafiel qüestionava així les possibilitats de la filla gran de Felip VI de succeir-lo en el tron. 

El periodista ha fet aquestes declaracions perquè creu que molts dels seus companys van defensar massa la reina Letícia i que no van començar a destacar a Elionor fins que la seva mare va cometre alguns errors. A Peñafiel es mostra sorprès per algunes de les afirmacions de la premsa. «Serà una magnífica reina» ha comentat que diuen amb frivolitat altres periodistes

La Familia Real en la Cueva de Covadonga, Astúrias
La Família Reial en la cova de Covadonga, a Astúries | CatalunyaDiari.cat

 

La princesa Elionor està sent educada com la seva mare

Per al periodista actes com el que va tenir lloc entre les dues reines a la catedral de Palma, demostren que Letícia és una mala influència per la seva filla. Peñafiel ha dit: «La nena està sent educada a imatge de la seva mare quan s'hauria de fer a imatge del seu pare». 

El periodista no s'ha mostrat molt optimista amb el futur de la monarquia espanyola i afirma que Felip VI podria ser l'últim rei espanyol. «Si el que es tem que pugui succeir succeeix, quan la nena tingui l'edat i el seu futur no hagi arribat, el present serà ja passat, perquè no existirà ni la monarquia ni Espanya com a nació», ha pronosticat. 


Comentaris

envia el comentari