IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

Jaime Peñafiel critica a la reina Letícia pel seu ball amb el cantant dels 'Black Eyed Peas'

La reina Letícia va acudir al sopar del Cimera Mundial de Líders contra el Càncer a Mèxic on va actuar el raper Taboo

La reina Letizia bailando con el rapero Taboo
La reina Letícia ballant amb el raper Taboo | Cedida

Jaime Peñafiel diu que «ja torna Letícia per on solia...». És el titular que li ha posat a un article que ha escrit sobre el ball de la Reina per al suplement digital 'La Otra Crónica'.

  

Peñafiel ha criticat l'estada de la reina a Mèxic, posant l'accent en el seu pas pel sopar del Cimera Mundial de Líders contra el Càncer on va ballar al costat del cantant dels 'Black Eyed Peas', el raper Taboo.

El periodista afirma que «Mèxic sempre figurarà en la biografia de Letícia. En la biografia professional i en la sentimental. Amb les seves llums i les seves ombres. Amb els seus excessos i els seus defectes». Peñafiel no dubta a afirmar que Letícia ha trencat totes les «normes de comportament, més que de protocol, que esperen d'una Reina encara que sigui consort».


Assegura Peñafiel que els allí presents van quedar estupefactes amb l'actitud de Letícia. «Un sorprès president, Enrique Peña Nieto, i la seva esposa Angélica Rivero no donaven crèdit al qual estaven veient. Els convidats, tampoc. No és freqüent veure a una consort real oferint tan gratuït espectacle», explica l'autor d'article.


L'expert a la Casa Reial esmenta també anteriors esdeveniments als quals Letícia ha acudit on, segons explica, ha mostrat comportaments similars encara que no en la mateixa escala: «Encara que no és comparable, també l'hem vist moure's en els concerts als quals acudeix amb les seves escuderes i confidents Almudena, Sonsoles, Cristina, Ana, Inmaculada i Mar. Ballant per demostrar ser qui vol ser al moment de lliurar-se al moviment de la música».

Els seus anys a Mèxic


En els seus anys de joventut la reina Letícia va viure a Mèxic durant un temps, en acabar els seus estudis de periodisme. Allí segons publica Peñafiel en l'article, Letícia sortia a ballar salsa en el Saló de Veracruz o s'anava a la platja Maloapa, un enclavament hippy on els joves solien acampar. El periodista ha vist ara que tornar a aquest lloc on va passar més d'un any de la seva joventut l'ha fet tornar al seu passat.

«Algú va dir que certs records són com a amics comuns, saben fer reconciliacions. Amb aquest viatge en solitari al país dels seus amors, sembla haver-se reconciliat amb el seu passat. Cal reconèixer que Felip ha estat molt generós autoritzant el viatge de la seva inefable esposa. Encara que, jo que ell, no estaria tranquil», afirma Peñafiel.

La reina Letizia, el presidente Enrique Peña Nieto y su mujer, Angélica Rivero
La reina Letícia, el president Enrique Peña Nieto i la seva esposa, Angélica Rivero | Cedida

Comentaris

envia el comentari