La felicitació més punxant a Letícia pel seu aniversari: «Autoritària i falsa»

El periodista recalca que Letícia es considerava atea i republicana

Imatge de la reina Letícia en la visita a Cantàbria
Jaime Peñafiel ha explicat quin és el vertader objectiu de Letícia a la monarquia | Catalunya Diari

Dimarts passat 15 de setembre la Casa Reial va estar de celebració: la reina Letícia va complir 48 anys i Jaime Peñafiel no va voler desaprofitar l'ocasió d'aprofitar la felicitació per a atacar i llançar-li dagues a la dona de Felip.

El periodista sempre ha estat una de les persones més crítiques amb l'asturiana i si bé és cert que valora la seva evolució, ell creu que el seu paper com a mare és molt excessiu.

L'objectiu principal de Letícia 

«Letícia ha canviat de 'ordinary people' a consort real, però no de caràcter, cada vegada més autoritari, fins i tot amb les seves filles a les quals està educant sense permetre expressar-se lliurement», va començar manifestant.

«L'obsessió de Letícia és arribar a ser Reina Mare. Que la seva filla s’assegui al tron. Com a mare està preocupada per les seves filles però les protegeix en excés i això no serveix per a res. És un exemple de mare que parla per la seva filla i això no és bo. Hauria de permetre'ls el seu desenvolupament».

També va voler aprofitar l'oportunitat per a recordar com la dona de Felip es va canviar d'un bàndol a un altre per la monarquia espanyola. Abans de casar-se amb el rei, l'asturiana ja havia estat l'esposa d'una altra persona, però en aquella ocasió ho va fer pel civil, perquè no creia en el cristianisme, no obstant això amb Felip va al·legar que «vaig veure la llum». 

I és per això que Jaime Peñafiel, de la mateixa forma que moltes altres persones, es pregunta què entén Letícia per «veure la llum». Així ho ha al·legat al fet que no és més que una altra farsa de la reina que abans de formar part de la Família Reial era republicana i atea.

Culpable de l'exili del Rei Emèrit

«Letícia més feliç que un vuit després d'haver aconseguit tirar de Sarsuela al sogre que tant 'estimava' i tant la 'estimava'. Ella és qui va empènyer a Felip a tirar d'Espanya al rei per corrupció», va defensar el periodista sobre l'exili del Rei Joan Carles

«Letícia no ha enganyat a ningú. Sempre s'ha mostrat tal com és. És cert que, a vegades, el seu caràcter és endiablat i això no és bo i ella és la responsable en gran manera que Felipe se saltés la presumpció d'innocència amb el seu pare. No obstant això, de cara al futur pot ser que ella sigui la clau», va confessar Peñafiel. «Jo li recomanaria que recordés que només és la consort. La Prefectura de l'Estat no és bicèfala i que no vulgui ser ella la titular».


Comentaris

envia el comentari