rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Jaime Peñafiel assegura que «o Felip es divorcia o Letícia es carrega la monarquia»

El periodista ha concedit una entrevista on ha parlat clarament sobre el tema
La reina Letícia i Jaime Peñafiel en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

Jaime Peñafiel és una de les persones que més sap sobre qüestions de la monarquia espanyola, ja que ha estat cronista de la casa reial des de fa més de 40 anys. Ell sap a la perfecció tot el que passa portes endins a la Casa Reial. A més, cal recordar que va ser el dit acusador de la reina Letícia des d'abans de casar-se amb Felip.

 

Ara, després del vídeo viral de Letícia apartant la mà a la seva sogra Sofia i l'altre gest, només sortir per les portes de la catedral a Sofia, Jaime Peñafiel ha concedit en exclusiva una entrevista per a 'El Nacional' on ha deixat alguns titulars.

  

  

el futur que li espera a la monarquia espanyola

 

No es mostra sorprès per les imatges

En un primer moment, Peñafiel deixa clar que no l'han sorprès en absolut les imatges de la reina Letícia apartant la mà a la reina Sofia, en el moment que aquesta intentava acariciar la seva néta Elionor.

 

«Jo conec molt bé Letícia, ja vaig ser la seva víctima mesos abans de casar-se, quan es va enfrontar amb mi sense venir al cas a l'Ajuntament de Madrid. Em va dir que jo la criticava, quan ni havia començat a fer-ho», apunta. Peñafiel ho té clar, «Letícia té un caràcter violent, és incontrolable, agressiva, maleducada... Tot això i molt més».

 

Sobre la relació entre la reina Sofia i les seves nétes, el periodista confirma que fa poc la mateixa Sofia va dir a uns familiars: «La meva nora no em deixa veure a la meva néta», mentre que aquesta li va dir a unes amigues del col·legi: «La meva mare no ens deixa veure a la nostra àvia».

Moment en què Letícia sembla netejar-li el petó al front a la seva filla. | Gtres

 

Moltes crisis a Zarzuela

Quan se li pregunta sobre si és una de les pitjors crisis de la Zarzuela, Peñafiel té clar que «hi ha hagut moltes crisis. Primer, no existeix el concepte Família Reial. Quan s'anaven a casar Felip i Letícia, Joan Carles ja va dir: 'Si es casa amb ella, s'acabarà carregant la monarquia'». El mateix periodista confirma que «Letícia odia Palma. Ella té un gran menyspreu per Mallorca. Tot això potser és la gota que fa vessar el got».

 

Cal destacar que Jaime Peñafiel apunta que la situació és greu, encara que potser no ho sembla, ja que segons apunta «Joan Carles ja va anunciar que si es casava Felip amb ella, es carregaria la monarquia. Temps al temps. O frena, cosa impossible, o es divorcia».

 

A la pregunta sobre si creu que poden arribar a divorciar-se, el periodista afirma que «hauria de passar», ja que «o Felip recondueix el caràcter d'aquesta senyora o s'hauria de divorciar abans que es carregui la monarquia. El que no pot ser és que ella marqui la línia a seguir de la corona i protegeixi a les seves filles com si fossin dos monstres».

 

Imatge de Felip amb Letícia | Cedida

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris