Jaime Peñafiel, sobre Letícia: «En Felip conviu amb una Barbie»

El periodista, sempre en peu de guerra contra la reina, ha optat per tornar a carregar contra aquesta

La foto de Letizia que Jaime Peñafiel no ha dudado en criticar
La imatge de la reina letícia criticada per Peñafiel | Cedida

  

No és cap secret que Jaime Peñafiel ha fet sempre mans i mànigues per desprestigiar la reina Letícia. I en aquest context, aprofitant una fotografia on la reina ha sortit molt mal parada —es veuen les múltiples operacions a celles, pòmuls, front i llavis que s'ha fet Ortíz—, el periodista no ha dubtat en carregar contra aquesta i qualificar-la de «Barbie».

«Pel que sembla, Letícia ha posat tota la carn a la graella per rejovenir», ha comentat Peñafiel mentre ha al·legat: «Toxina botulínica a la cara i a la cua de les celles, àcid hialurònic al mentó, pòmuls i front, i un petit farciment a la zona dels llavis».

La crítica anava més enllà i explicava a Letícia que podria patir problemes amb el pas del temps. «Tant de tractament arriba a immobilitzar certs músculs de la cara», explicava Peñafiel mentre li relatava a la seva «estimada Letícia» que «el Bótox és com el menjar: tot és començar».

La reina Letizia y Jaime Peñafiel en una imagen de archivo
Letícia i Peñafiel, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Una «Baribie», segons Peñafiel

«Letícia, avui en dia, no té res a veure amb la presentadora del Telenotícies de 'TVE' de la qual es va enamorar l'aleshores príncep Felip», ha explicat el periodista mentre afegia que «conviu amb una Barbie»

Al fil de la crítica, aquest no s'ha arronsat i ha relatat: «No entenc que, sent una persona tan seriosa —el rei Felip—, permeti que la seva dona se sotmeti contínuament a visibles retocs facials». Uns retocs que, segons aquest, l'estan «transformant físicament»

Finalment, doncs, Peñafiel ja ha quedat ben descansat en explicar: «Letícia ja no és la mateixa perquè, de fet, ja no s'assembla ni a la seva ombra». De fet, aquest s'ha acabat preguntant: «Per què segueix tan enamorat en Felip, si és que ho està? Com pot admirar tal cosa tan artificial i tan irreal?».


Comentaris

envia el comentari