Jaime Peñafiel parla sobre la mort de la seva filla amb només 21 anys

El periodista, expert amb els afers de la Casa Reial, explica que «no ho he superat»

Jaime Peñafiel durante la entrevista en 'Viva la vida'
Jaime Peñafiel a 'Viva la vida' | Telecinco

Jaime Peñafiel és un d'aquells periodistes d'allò més controvertits. Definit com a 'juancarlista' més que monàrquic, el reporter expert en assumptes de la Casa Reial salta sovint a la palestra per carregar contra Letícia o per treure alguna exclusiva referent als assumptes reials. 

Ara, però, Peñafiel ha optat per fer un recés al seu camí i abordar un dels moments més durs de la seva vida. Concretament, al programa 'Viva la Vida' el periodista no es va amagar de res i va parlar sobre quelcom desconegut per molts: la mort de la seva filla als 21 anys

Peñafiel confessa el seu moment més dolorós

Peñafiel no es va estar de res. El periodista, a banda d'explicar algunes curiositats de la Casa Reial, no es va mossegar la llengua i va mostrar una de les seves cares més desconegudes i tendres.

Isabel Peñafiel era l'única filla del periodista. Aquesta, però, va perdre la vida amb només 21 anys —l'any 1995— a causa de la gran adicció a les drogues. La filla del periodista patia una gran adicció a l'heroïna i va acabar morint.

«Un es pot recuperar de tot, menys de la mort d'una filla o un fill», va dir Peñafiel.

Confessa que mai va poder superar la mort de la seva filla

«En general, són els fills els qui enterren als pares. Però enterrar a una filla i a més única...», va relatar un Peñafiel visiblement emocionat en recordar la seva filla.

En aquest sentit, aquest es va mostrar molt dur amb la seva persona en relatar que es considera un «covard» perquè «estava molt atemorit... Em vaig negar a veure la meva filla quan em van dir que ja estava en les últimes. Mai la vaig voler veure morta, ja que m'ajudava a pensar que era viva».


Comentaris

envia el comentari