Jaime Peñafiel saludant a les càmeres

Jaime Peñafiel relata el seu calvari: ‘Estic viu de miracle’

El periodista ha superat la Covid-19 després d'estar molt a prop de la mort i acomiadar-se de la seva dona

El periodista Jaime Peñafiel ha estat a 'Sálvame' per parlar de la seva vida. En concret, del calvari que va viure quan va donar positiu en Covid-19. Tot i que ara es troba bé, assegura que «estic viu de miracle».

Jaime Peñafiel va acomiadar-se de la seva dona

Jaime Peñafiel ha superat la Covid-19 als 88 anys i ara ha volgut explicar quina ha estat la seva experiència. El periodista va seguir un tractament molt estricte i afortunadament no va necessitar ser ingressat, però manifesta que «si m'haguessin ingressat, hagués mort perquè els hospitals estaven infectats».


Segons ha explicat Peñafiel, el doctor va arribar a dir-li a la seva esposa, Carmen, que el deixés morir en pau. A més, el periodista ha recordat un moment molt angoixant en què va acomiadar-se de la seva dona: «Un dia, que es començava a pondre el sol, pensava que ja m'havia arribat l'hora de marxar. Vaig dir-li a Carmen que obrís la finestra perquè s'acabava el dia i jo marxava amb ell». 

Jaime recorda que precisament aquella matinada «vaig despertar-me com un roure, com si hagués estat un malson». Tot i això, va estar uns dies entre la vida i la mort, i assegura que no va sentir ni por ni dolor. Després d'aquest calvari, el periodista ja ha rebut la vacuna i pot viure més tranquil.

«L'única cosa que em feia mal», confessa, «és que deixava a Carmen sola, però marxava tranquil perquè ja havia fet tot el que volia fer en la meva vida». La seva obsessió era «deixar-ho tot resolt» i fins i tot va demanar perdó a la seva dona per si en alguna ocasió li havia fet mal. 

El periodista va contagiar-se durant la primera onada 

Jaime Peñafiel va contagiar-se de coronavirus l'abril de 2020, i un temps després va concedir una entrevista a Joaquín Prat de 'Cuatro al Día'. «L'última vegada que vam parlar estaves enfonsat, se't notava en el to de veu i en la dificultat per respirar», va manifestar el presentador del programa. Tot i això, el col·laborador va explicar que li havia costat superar la Covid-19 i que havia estat «un miracle».

Segons va explicar, Peñafiel s'havia traslladat al camp per aïllar-se i refugiar-se del coronavirus, «i allà vaig contagiar-me». Va explicar que molts dels seus amics havien mort per Covid-19, i que llavors va tornar a Madrid per refugiar-se a casa seva. El periodista també va explicar l'anècdota de la matinada que es pensava que marxaria: «Havia d'acabar un article i em quedaven deu línies. No podia, vaig dir-li a Carmen que ho fes ella. No pots lluitar contra aquesta mort».

El periodista és conscient de la sort que va tenir, ja que «moltes persones de 88 anys no han superat la Covid». El suport de la seva dona Carmen i, per descomptat, de la seva filla, ha estat molt important, i ara pot recordar el calvari amb l'alegria d'haver vençut la malaltia.

La pitjor foto del rei Joan Carles

Jaime Peñafiel ha estat aquest dijous a 'Sálvame' amb motiu de la publicació del seu llibre 'Los reyes también lloran'. En aquest llibre, apareixen diverses fotografies de la família reial, però el periodista ha volgut destacar la pitjor fotografia del rei Joan Carles.

Peñafiel ha mostrat una imatge en què apareix el rei Joan Carles a la Zarzuela fent una barbacoa amb la seva amant i el seu fill petit Alexander, que molts creuen que és fill seu. El monarca apareix en bermudes i amb una gorra. «La fotografia es va fer a La Angorrilla, al niu d'amor de la parella», explica Peñafiel, «el rei convertit en el Príncep de Bel-Air». No té dubtes que aquesta fotografia «tacarà la seva imatge».

En el llibre, Jaime Peñafiel escriu que «es va perdre amb el sexe. Aquest perdulari ha contagiat a Espanya. Aquesta fotografia és la més vulgar, agressiva i humiliant que s'ha vist mai».