Primer pla de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, mirant a càmera amb el rostre seriós

'GH VIP' hauria confirmat la participació de l'exparella d'Isabel Díaz Ayuso

Jairo Alonso, exparella d'Isabel Díaz Ayuso seria un dels fitxatges estrella de ‘GH VIP 8’

Ha començat el compte enrere... 'GH VIP 8' està ultimant els seus fitxatges abans de la seva estrena a Telecinco, que tindrà lloc el proper 14 de setembre.

Fins aleshores, aniràn desvetllant, a poc a poc, els noms dels concursants del famós reality. La primera integrant confirmada del càsting de 'GH VIP 8' és la periodista Sol Macaluso, que va conquistar els teleespectadors per la seva professionalitat com a enviada especial de Mediaset a la guerra d'Ucraïna.

Sol, que ha parlat recentment de la trista pèrdua dels seus nadons - estava embarassada de bessons-, farà un gir de 180º a la seva carrera amb aquesta nova aventura al reality de convivència.

A ella, primera concursant confirmada, se li sumarà un fitxatge que ha sorprès tothom: Jairo Álvarez, exparella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Segons afirma el portal Fórmula TV, l'exparella d'Isabel Díaz Ayuso també seria un dels concursants oficials de 'GH VIP 8'.

Jairo Alonso també donaria un gran gir a la seva carrera. Quan va començar la seva relació amb Ayuso treballava com a perruquer. I ara podria fer el gran salt a la televisió. De la mà, ni més ni menys, que d'un reality de convivència on les càmeres són testimonis les 24 hores del dia de tots els teus moviments...

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Qui és Jairo Alonso?

Abans de la seva possible mudança a la famosa casa de Guadalix de la Serra, Jairo Alonso es va convertir al centre del focus mediàtic pel seu romanç amb Ayuso.

Muntatge d´una silueta amb la casa de GH VIP i el logo de fons
Qui és Jairo Alonso? | TVienes

Isabel Díaz Ayuso i Jairo Alonso van ser amics des de la infància. Però no van començar la seva història d'amor fins que es van retrobar el 2016 a Sotillo de l'Adrada (Àvila), el poble on passaven els estius.

Van ser parella durant quatre anys, durant els quals vam poder veure acompanyar la presidenta en cadascun dels seus passos durant la seva carrera política. El 2019, Alonso va deixar la seva feina com a perruquer per dedicar-se a l'assessoria d'imatge. Va ser assessor de Díaz Ayuso, que en aquell moment era candidata a la presidència de la Comunitat de Madrid. No obstant, sense que sortissin a la llum els motius de la seva ruptura, la seva relació arribava al final el 2020.

Després de la ruptura amb la presidenta, Jairo Alonso també va intentar provar nous projectes professionals. El 2019, poc abans de la fi de la seva relació, ja havia decidit tancar el seu centre de perruqueria, Azul de Rizos.

Posteriorment, va començar a treballar en una empresa de màrqueting. I des del passat any, 2022, treballa com a Chief Operations Officer & Business Development Manager a Asseco, una empresa de serveis tecnològics.

Tot i la ruptura, Isabel i Jairo han continuat mantenint una cordial relació, com a amics.

Isabel Ayuso, il·lusionada de nou

Foto d'Isabel Díaz Ayuso arribant a l'entrega de medalles d'honor al Palau Cibeles el 15 de maig de 2023 a Madrid
La nova parella d'Ayuso. | Europa Press

Un any després de posar fi al seu romanç, Ayuso va tornar a il·lusionar-se de nou . El seu nou xicot, Alberto González, que tampoc està relacionat amb el món de la política, és tècnic sanitari i té tres fills del seu matrimoni anterior.

Fa tot just un parell de mesos, la presidenta va patir la pèrdua del nadó que esperaven. A través d'un comunicat, Isabel Díaz Ayuso va revelar que havia patit un avortament, a les vuit setmanes de gestació. «Cal comptar-ho amb naturalitat», explicava llavors.

I, mentre continua la seva carrera política com a presidenta de la Comunitat de Madrid, la seva exparella podria estar preparant les maletes per a la seva imminent mudança a la casa més famosa de Guadalix de la Sierra.