James no es presenta als jutjats per poder celebrar el seu aniversari

Estava convocat per conduir a 200 km/h i no fer cas a la policia

James durant la seva celebració. Foto: Twitter

James Rodríguez estava citat el passat 12 de juliol, al Jutjat d'Instrucció número 8 de Madrid per conduir a 200 km/h i desobeir la policia. Concretament, estava convocat a les 13.00 hores però ni ell ni el seu advocat es van presentar. El jugador blanc estava, en el mateix moment, celebrant els seus 25 anys a Colòmbia amb la seva família, tal com es pot veure en les fotos que va penjar a les seves xarxes.

Com explica El Confidencial, els fets de la causa van tenir lloc el passat 1 de gener, quan el jugador conduïa per la M-40 a 200 km/h. La policia ho va veure i va ordenar que s'aturés, però no va fer cas i va seguit el seu camí fins a la ciutat esportiva de Valdebebas, ja que es dirigia a l'entrenament de l'equip. Els agents el van perseguir fins que va entrar a les instal·lacions del club blanc, on els membres de seguretat els van aturar i van evitar la detenció.

Els agents van denunciar els fets als jutjats i, per això, el van citar a declarar l'altre dia. Paral·lelament, van imposar una multa de 10.400 euros de multa, la sanció més alta, perquè consideren que els fets són una falta molt greu de desobediència. En els pròxims dies veurem si el fet de no presentar-se al judici té alguna repercussió.


Comentaris

envia el comentari