rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Jara Dominguín i David Castillo mantenen una relació des de fa tres anys

Una relació que han sabut portar amb la màxima discreció possible

 

Jara Dominguín, la neboda de Bimba Bosé, i David Castillo, l'actor que interpretava a Jonathan a la mítica sèrie de Telecinco 'Aída', viuen una autèntica història d'amor des de fa tres anys. Una relació que han sabut portar-la amb la màxima discreció possible, fins al punt que cap mitjà en coneixia la seva existència. 

 

Una bonica i especial relació, sobre la qual no dubten en compartir les fotografies més tendres i romàntiques amb els seus respectius seguidors. David Castillo està totalment integrat a la família Bosé, de la qual ja n'és un membre més. 

Una peça clau per a superar la mort de Bimba Bosé

Jara va quedar totalment destrossada per la mort de la seva tieta Bimba, qui moria el passat 23 de gener com a conseqüència d'un càncer de pit. En aquest context, David va ser, i és encara per a Jara, una peça clau per a la superació d'aquesta pèrdua, consolidant encara més la relació que tenien. 

 

De fet, l'actor va arribar a fer-se donant de medul·la després de la mort de la cantant per a conscienciar a la societat de la seva importància. «Ahir es convertirà en un demà. Amb això, l'únic que vull demostrar és que podem, i qualsevol persona amb aquest gest tan senzill i fàcil pot ajudar. Us animo a fer-ho», escrivia l'actor al costat de la imatge. 

 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris