Javier Cárdenas fitxa Xavi Martínez i Uri Sabat

El locutor català pretén recuperar el terreny perdut amb la contractació de nous col·laboradors

La pròxima setmana arrencarà una nova temporada radiofònica. Totes les emissores comencen amb novetats, però les grans sorpreses arriben a Europa FM amb la incorporació del programa Vodafone Yu del català Dani Mateo. A banda d'aquesta novetat, segons confirma Ecoteuve 'Levántate y Cárdenas' intentarà recuperar el terreny perdut i ho farà amb els fitxatges de Xavi Martínez i Uri Sabat.

Xavi Martínez i Uri Sabat, dos fitxatges de garanties

Europa FM té l'objectiu de guanyar més oients, i aquesta temporada pretén donar un cop sobre la taula.  L'emissora d'Atresmedia recupera a Xavi Martínez, que recentment se li ha pogut veure a la televisió fent de jurat de Factor X, on va tenir certa rivalitat amb Risto Mejide. El català, que ja va formar part de l'equip d'Europa FM, es va fer conegut gràcies a Euroclub.

  

Un dels altres fitxatges de Javier Cárdenas és Uri Sabat, locutor que durant 5 anys va estar a 'Ponte a prueba' amb Daniela Blume. A partir del 2013, el català es va fer més conegut a causa del seu pas per la televisió on va presentar programes com 'Házte un selfi' a Cuatro.

'Lévantate i Cárdenas' vol guanyar més oients

Ecoteuve ha confirmat aquestes dues noves incorporacions, que començaran el pròxim dilluns amb Cárdenas, amb l'objectiu clar de retallar la distància que els separa de la resta d'emissores.

També et pot interessar...