Javier Hernanz, la parella de Mireia Belmonte, li dedica una romàntica felicitació a les xarxes

Hernanz és piragüista i fa tres anys que els dos esportistes mantenen una relació

Javier Hernanz i Mireia Belmonte tenen una relació des de fa gairebé tres anys. | Instagram @missbelmont

La catalana Mireia Belmonte està a Budapest gaudint dels seus últims èxits al Mundial de Natació. La nadadora primer va aconseguir la plata en els 1.500 metres lliures, i després l'or en els 200 metres papallona. Belmonte ha rebut una gran quantitat de missatges de suport després d'aconseguir aquests èxits, però de ben segur que per a ella alguns són més especials que altres. La seva parella, el piragüista Javier Hernanz, amb qui manté una estable relació des de fa gairebé tres anys, també ha volgut felicitar-la i ho ha fet de manera pública a través d'Instagram i Twitter. 

Hernanz va compartir fa uns dies una fotografia d'ells dos acompanyada d'un escrit en què es mostrava molt orgullós de la seva parella: «Gràcies per ser l'exemple més gran de constància, disciplina i superació que es pot tenir com a referent. Estar al teu costat és una injecció d'energia i motivació cada dia per dur a terme qualsevol objectiu ambiciós. Gaudeix a Budapest i competeix com només tu saps. T'estimo». Just després que Belmonte guanyés la seva última medalla, Hernanz va tuitejar, emocionat: «Quan m'acabi d'eixugar les llàgrimes escric alguna cosa. Mireia Belmote, no hi ha més. Campiona del món». Ella també vol demostrar a tothom que se sent feliç, ja que abans de començar el mundial, ella s'acomiadava amb un «Avui per tu, Javier Hernanz, per omplir d'il·lusió i amor els meus dies!». Sembla que la nadadora està gaudint d'un excel·lent moment tant en l'àmbit professional com personal.

Quan la parella començava la seva relació, fa gairebé tres anys, la revista '¡Hola!' publicava unes imatges de les seves vacances a Eivissa. Belmonte i Hernanz no s'han separat des de llavors, i s'han convertit en una de les parelles més estables de l'esport d'elit de l'Estat. Ella va guanyar un or i un bronze als Jocs Olímpics de Río de 2016, dues plates als Jocs de Londres 2012, un or, dues plates i un bronze als Mundials de Natació, i d'altres medalles en campionats europeus i mundials. Javier, per la seva part, ha guanyat setze vegades el campionat espanyol, ha sigut subcampió d'Europa i del món en dues ocasions, i s'ha classificat dues vegades pels Jocs Olímpics. A més, treballa de model i està estudiant Dret. 


Comentaris

envia el comentari