IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Javier, el solter més cobejat del país

Amb 48 anys, el que és hereu de l'empresa Air Europa encara no ha aconseguit trobar l'amor

Javier Hidalgo, hereu d'Air Europa
Javier Hidalgo és l'hereu de l'empresa de la seva família, Air Europa | Twitter (@exp_directivos)

Té 48 anys i, ara mateix, no té parella. Es tracta de Javier Hidalgo, un dels solters més cobejats d'Espanya: és l'hereu de l'empresa Air Europa, i va passar el dia de Sant Valentí completament sol. 

Des de fa molts anys que el fill de Javier Hidalgo Gutiérrez té fama de vividor i fester, i aquesta filosofia potser té molt a veure al fet que no tingui parella actualment. Durant anys, el fill d'Air Europa sortia a la premsa per freqüentar coneguts llocs d'oci, moure's entre famosos i acudir a diverses festes — tant nocturnes com diürnes —.

A banda de les festes que es muntava, també ha estat molt conegut pels seus esbojarrats romanços d'estiu. Sempre ha sigut un home que per la seva cabellera salvatge i el seu somriure que enganxa el convertien en el nen ric que tota persona voldria tenir al seu costat amorosament parlant. 

Ultimàtum per part del pare per a poder acabar de centrar la seva vida

Tot i això, Javier Hidalgo va haver de fer un gir sobtat a la seva vida per a prendre les regnes del negoci familiar internacional, després que el seu pare, ja fart de les contínues sortides nocturnes, decidís enviar una carta d'acomiadament a ell i a les seves germanes, a manera d'ultimàtum

Ara, ja quan està a punt de fer els 50 anys, Javier Hidalgo viu una vida més tranquil·la i ja només és notícia pels negocis i no per les seves patinades en el món nocturn o amorós. Tot i això, s'ha de destacar que se l'ha relacionat en diverses ocasions amb diferents noies. Fa menys d'un any se'l va relacionar amb Laura Matamoros, fet que el va tornar a impulsar a l'interès públic. També se l'ha relacionat amb Malena Costa, Sol García o Amaia Salamanca, a més d'una llarga llista de xicotes que ha tingut l'empresari.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari