Jaydy Michel, molt preocupada per la vinculació de Rafa Márquez amb el narcotràfic

Els Estats Units han sancionat el jugador mexicà

Rafa Márquez i Jaydy Michel van casar-se el 2011 | cedida

Rafa Márquez i Jaydy Michel estan passant per un dels moments més durs de la seva vida, després que el futbolista hagi estat relacionat amb el narcotràfic i el govern dels Estats Units li hagi bloquejat els seus comptes i els seus béns. Les autoritats nord-americanes han publicat un llistat de 22 persones i 42 empreses que podrien tenir alguna relació amb el narcotraficant Raúl Flores, i entre elles es troba el marit de Jaydy Michel, amb qui es va casar el 2011 i amb qui té un fill en comú, Leonardo, que va néixer fa poc més d'un any.

Segons explica 'Informalia', l'exjugador del Barcelona ha estat acusat de ser testaferro i soci empresarial de Raúl Flores, qui manté aliances amb el càrtel de Sinaloa. A més, moltes de les empreses que vinculen aquest narcotraficant amb el futbolista mexicà es troben a la ciutat de Guadalajara, la mateixa en què va néixer Jaydy Michel. Márquez figura en 9 de les 42 empreses del 'capo' de la droga i, presumptament, hauria estat un enllaç per a la seva organització. El jugador rebia diners a través de la Fundación Fútbol i Corazón A.C. en donatius i, segons mitjans mexicans, la Secretària d'Hisenda li va perdonar el 2015 un deute que arrossegava per no pagar una multa.

De moment, els comptes bancaris i els béns de Márquez als Estats Units han estat bloquejats. Cal recordar que la parella té un pis a Nova York des de l'etapa del futbolista al NY Red Bull. No obstant això, ara viuen a Mèxic al costat del seu fill, on el futbolista defensa la samarreta de l'Atlas i Jaydy Michel treballa en un programa de la televisió asteca.


Comentaris

envia el comentari