Jero podria guanyar els 766.000 euros del bot de 'Pasapalabra' aquesta nit

Jero Hernández de 'Pasapalabra' eliminat després de més de 100 programes

Al llarg dels programes ha acumulat quasi 100.000 euros

Telecinco va anunciar fa uns dies que en el programa de 'Pasapalabra' del dijous hi hauria una inesperada sorpresa. I tot i que els seguidors ja especulaven sobre si finalment Jero, el veterà de Salamanca, guanyaria el bot, malauradament no ha estat així, sinó tot al contrari, el que ha resultat ser un dels participants més veterans del programa ha estat eliminat.  

No se'n va amb les mans buides

Jerónimo Hernandez —més conegut com a Jero— , però, no se'n va amb les mans buides i és que en els més de 100 programes que porta a l'esquena ha acumulat 97.000 euros que s'emporta sortint per la porta gran, ja que a més a més manté la condició de ser el participant més veterà de l'espai de Mediaset. Amb aquesta eliminació es posa fi al duel més repetit del concurs entre ell i Orestes Barbero que ha durat més de 70 tardes.

El terme que ha fet que el veterà fos eliminat ha estat 'conte'. En respondre a la definició «comença per la lletra C; relat o narració breu de ficció», el concursant ha respost «crònica», sent errònia i encenent així el semàfor vermell. Una resposta que malauradament ha posat punt final a la segona etapa de Jero al programa de 'Pasapalabra'. 

Ja havia participat al programa

Originari de Salamanca, Jero és llicenciat en Ciències de l'Educació i treballa com a cap de Protocol a la Universitat de Salamanca. Els espectadors, però, ja el coneixien d'abans i és que entre el 2015 i 2016, el de Salamanca va batre el rècord de permanència d'aquell moment amb 121 participacions, de les quals en 109 ocasions va vèncer el seus contrincants per, finalment, abandonar el programa amb 133.800 euros, 30.000 més que aquesta vegada.

Tot i que ara és conegut pel seu pas a 'Pasapalabra', el salamantí ja havia provat sort en altres programes de televisió i ha participat en 'Saber y ganar' de La 2 i en 'El gran quiz' de Cuatro. Després de l'emissió del programa  el concursant ha volgut despedir-se dels seguidors a les xarxes socials: «Fins la pròxima!».

També et pot interessar...