INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Jero García, agredit pel jove que intentava ajudar

Andrés, un jove conflictiu i problemàtic, va ser el protagonista del numero 100 d''Hermano Mayor'

 

Divendres passat es va emetre el programa número 100 d''Hermano Mayor'. En aquesta ocasió el protagonista era l'Andrés, un jove que terroritzava als seus pares i que, a sobre, tenia en la seva possessió una pistola de balins que utilitzava sense cura. Es veu que l'Andrés havia estat víctima d'assetjament escolar durant la seva infància, fins que va decidir canviar els papers i convertir-se en un aprofitat. Les agressions als seus pares, que atemorits pel comportament del seu fill es van veure obligats a demanar ajuda a Jero, formaven part de la vida quotidiana de l'Andrés.

L'exboxejador i 'coach' del programa, malgrat la seva llarga trajectòria ajudant a reformar a joves amb problemes domèstics, va confessar que seria un cas molt difícil, ja que mai s'havia enfrontat a un jove que fos propietari d'una pistola. Com era d'esperar, segons explica 'La Vanguardia', Jero es va informar abans de presentar-se a casa de la família, per conèixer les conseqüències penals que podia tenir el jove en posseir una arma il·legalment. En saber que la presó podia convertir-se en un motiu rotund, l''Hermano Mayor' no va dubtar un sol moment, va decidir intervenir i estalviar disgustos a l'Andrés i als seus pares.

 

Els pares es van sentir molt alleujats quan el 'coach' va aparèixer a la porta de casa seva. Van recuperar la fe i les esperances de tornar a tenir un fill civilitzat. Que a l'Andrés el molestés la inevitable visita de Jero García, no va sorprendre ningú, ja que els protagonistes del programa sempre es troben disgustats en veure que la seva conducta ha arribat a aquests extrems. No obstant això, la magnitud de la reacció del jove en veure l'exboxejador va ser astronòmica. L'adolescent li va demanar als seus pares que li donessin la pistola, i a mesura que rebia més negatives el seu enuig va créixer fins al punt d'empènyer amb totes les seves forces a Jero, que va aguantar com un adult l'agressió de l'Andrés.

 

Andrés enfrontant-se a Jero García a 'Hermano Mayor' | Cuatro

 

 

Quan va arribar la calma, l''Hermano Mayor' va acompanyar el jove a una caserna de la Guàrdia Civil perquè lliurés l'arma. L'actitud del jove va tornar a sorprendre. Aquesta vegada per a bé. Després d'una petita discussió sense importància, Andrés es va mostrar receptiu i va comprendre la situació lliurant així la pistola. Malgrat totes les discussions i agressions que hi va haver durant l'edició 100 d'aquest programa, hi va haver un final feliç. Els seus pares van acceptar les disculpes del jove, que entre llàgrimes sanglotava penedit.

 

Andrés, penedit i demanant perdó per les agressions als seus pares | Cuatro


Comentaris

envia el comentari