Aurah Ruiz en un plató de televisió

Jesé, a l'atur després de la trucada d'ahir a Aurah Ruiz a Telecinco

El futbolista ha finalitzat la seva etapa a París

Ahir a 'La Casa Fuerte' es va viure un moment realment històric a la televisió perquè Aurah Ruiz va rebre la trucada d'algú que mai esperava. La 'influencer' està participant en el 'reality' després d'haver entrat fa una setmana. Allà dins, ja ha tingut les seves primeres disputes. Abans del seu ingrés al 'reality' va parlar de Jesé, l'ex del Reial Madrid està en el centre de totes les crítiques.

En primer lloc, el canari hauria estat deslleial a Aurah, amb la qual va tornar pel bé del seu fill Nyan. Tots dos van confessar que el millor era tornar pel petit, però realment es van donar una segona oportunitat perquè es va recuperar l'amor. Després d'una festa una mica estranya, Aurah Ruiz va veure com Jesé li havia estat deslleial, o almenys això és el que va deixar entreveure.

Ahir sorprenentment el futbolista va entrar en directe a 'La Casa Fuerte' mitjançant una trucada telefònica. Aquest moviment va deixar totalment impactada a Aurah Ruiz, ja que per primera vegada el futbolista havia intervingut en televisió. La 'influencer' va valorar molt positivament aquest gest de Jesé. El canari, una mica tímid, va animar-la per guanyar el concurs, i va afirmar que fora estava tot bé i que l'estava esperant. Aquesta va ser sens dubte la sorpresa de la nit.

El mateix Jessè va reconèixer que «sóc el primer futbolista en la història que fa això». Doncs sembla que aquesta jugada li ha sortit molt bé pel que fa a Aurah, però no en l'àmbit professional. Fa molts mesos que el PSG, el seu actual equip, està completament fart del futbolista. El club parisenc no li troba destí i se l'ha de quedar temporada rere temporada, ja que Jesé també ha fracassat en les repetides cessions que ha tingut.

Jesé a l'atur

El seu fitxatge va ser molt sonat, ja que en aquell temps Jesé prometia molt. No obstant això, en el PSG ha naufragat, on cap equip on ha estat cedit ha quedat satisfet. Ni el Stoke City, ni el Betis, ni Las Palmas, ni l'Sporting de Portugal. Així doncs, ara el jugador ha rebut una mala notícia i és que la seva etapa a París ha finalitzat. De fet, el canari ja fa dies que està fora de França i apartat del seu equip. 'Le Parisien' avança aquest divendres que «el PSG i el futbolista canari estan ultimant un acord que provocarà l'alliberament del davanter».

Jesé tenia contracte amb el PSG fins al 2021, però el club està fart de pagar-li la seva gran fitxa, ja que tot just disputa minuts amb el primer equip. A part del seu baix rendiment esportiu, el club francès estaria fart de la seva vida privada. La seva aparició a 'La Casa Fuerte' hauria suposat el colofó definitiu per rescindir el milionari contracte de Jessè Rodríguez. En el seu moment el futbolista canari prometia molt, però per culpa d'una lesió la seva carrera va anar en orris.

A partir d'aquí les seves males decisions respecte a la seva vida privada han sigut el motiu de la seva caiguda definitiva. Malgrat les seves aparicions en programes de cor, el PSG rescindirà al futbolista per motius únicament esportius, segons ha relatat 'Le Parisien'. En el seu dia, el PSG va pagar 25 milions d'euros al Reial Madrid per Jesé Rodríguez. Per al canari el seu moviment a París va suposar un gran pas en la seva carrera i en la seva butxaca, a causa que el seu contracte era un dels millors del club, amb un sou de 420.000 euros mensuals.

L'afició del PSG estava molt cansada que Jesé cobrés tant per no jugar. El futbolista ja sabia que no comptava en els plans de l'entrenador ni de la directiva. Ara haurà de buscar acomodament en un altre club. Sembla que ell vol assentar-se definitivament a Espanya pel bé del seu fill Nyan i Aurah.