El futbolista Jesé Rodríguez paga 4.000 euros per la manutenció del seu fill amb Aurah Ruiz

També pagarà el 80% de les despeses extres del petit, com l'escola, els metges, la roba, entre altres | La mare del petit pretenia que el futbolista li pagués una quantitat molt més elevada

Jesé Rodríguez junto a su hijo Nyan cuando estuvo hospitalizado
Jesé Rodríguez al costat del seu fill Nyan quan va estar hospitalitzat | Instagram

El futbolista Jesé Rodríguez i la seva exparella Aurah Ruiz — actual concursant de 'GH VIP6'— porten barallats per la manutenció i cures del seu fill des que es van separar. Després de molts tira i arrosa, un jutge finalment ha dictaminat quina se la sentencia pel jugador, pagar la manutenció de 4.000 euros mensuals del seu fill en comú, Nyan.

Aquesta resolució s'ha fet pública just abans que Jesé interposés una querella contra Aurah. Per aquest motiu la jove haurà d'abandonar temporalment el programa de Telecinco el pròxim 15 d'octubre. Serà llavors quan també conegui quina serà la xifra que el futbolista li haurà de pagar.

Jesé obligat a pagar 4.000 euros mensuals a Aurah Ruiz

Jesé Rodríguez li haurà de donar cada mes a Aurah per la manutenció i cures del petit 4.000 euros. Però a més, també s'haurà de fer càrrec del 80% de les despeses extres de Nyan. Per la seva banda, la mare extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' haurà de pagar l'altre 20% de despeses.

Cal destacar que aquesta sentència encara no és definitiva i el jugador del París Saint-Germain pot recórrer-la. Però podria ser una quantitat que estaria disposat a pagar pel seu fill Nyan, ja que és relativament menor a la que la seva exparella li demanava en un primer moment.

També es farà càrrec del 80% de les despeses

De fet, Aurah Ruiz també va demanar davant el jutjat que Jesé li pagués una indemnització de 1.500 euros mensuals per la convivència i malestar després de la ruptura sentimental. També li demanava una casa a Gran Canaria, lloc de naixement de la jove, i que pagués totes les despeses escolars i mèdics de Nyan, suposadament fins a la majoria d'edat.

Aurah Ruiz junto a su hijo Nyan
Aurah Ruiz amb el seu fill Nyan | Xarxes socials

De moment, aquests requeriments han quedat en 4.000 euros mensuals i el 80% de les despeses extres, tot i que podria canviar després que el futbolista i l'actual concursant de 'GH VIP 6' es tornin a veure les cares aquest pròxim 15 d'octubre. Jesé va demandar a Aurah per injúries, calumnies i coaccions.

Relació truncada amb acusacions molt fortes

Des de la seva separació, les múltiples crítiques d'Aurah cap al pare del seu fill han anat cada vegada a més. Jesé Rodríguez sembla que porta diversos mesos sense poder veure al seu fill. A més, fonts pròximes al jugador han assegurat que totes les acusacions de l'extronista són completament falses.

«Aquest senyor mai ha abandonat al seu fill a cap moment. Jesé ha arribat a pagar més de 100.000 euros per traslladar-lo des de Canàries a Anglaterra perquè li veiessin els millors metges. Durant tot aquest temps i, donades les circumstàncies, el futbolista no ha pogut veure al seu fill des del mes d'abril a causa dels conflictes amb la seva progenitora», s'ha dit.


Comentaris

envia el comentari