Aurah Ruiz en un plató de televisió

Jesé Rodríguez entra a 'La casa fuerte' per a donar un inesperat missatge a Aurah Ruiz

El futbolista de l'Sporting de Lisboa ha sorprès tothom entrant per telèfon en el reality de Telecinco

Aurah Ruiz va entrar com a concursant suplent de 'La casa fuerte' en un moment en el qual la seva vida trontollava en cada segon que passava. Fa pocs dies, la concursant es convertia en tendència a les xarxes socials per un altercat que va protagonitzar amb el futbolista de l'Sporting de Lisboa i alhora, pare del seu fill, Jesé Rodríguez. 

Com recordareu, la parella portava anys separats amb una guerra mediàtica a causa del nen que tenen en comú. La col·laboradora de televisió i concursant de 'realitys' es va fer diverses entrevistes acusant Jesé de no fer-se càrrec del seu fill i d'haver-los deixat solos, obligant la jove a fer-se càrrec d'unes despeses caríssimes i que no estaven al seu abast.

Fa unes setmanes i gràcies a una foto que es va filtrar a les xarxes socials, vam poder veure com Aurah i Jesé havien intentat recuperar la seva relació, donant-se una nova oportunitat i compartint bons moments envoltats de bons amics. Una foto de la parella amb Lester, de 'La isla de las tentaciones', va servir perquè tothom sabés que havien tornat i que la relació estava en el seu millor moment.

Aquesta felicitat va durar molt poc, perquè ningú sabia que la festa d'aniversari d'Aurah acabaria convertint-se en el pitjor dels seus inferns. Mentre la parella gaudia de la festa d'aniversari, s'estava forjant una festa paral·lela en una vila a la qual es va acabar unint Jesé a esquena de la seva nòvia. Això va arribar a l'orella d'Aurah, que va decidir desplaçar-se fins al lloc i va anar allí on es va trobar al seu noi amb una altra dona. 

A les xarxes socials es pot veure un vídeo d'Aurah colpejant la porta de la casa que havia llogat Jesé per a estar amb aquesta noia, demanant algun tipus d'explicació. Com que no va rebre cap resposta per part del seu nòvio, aquesta va començar a llançar objectes del jardí a la piscina de la casa.

L'altercat va acabar amb la policia acudint al lloc dels fets, obligant a Aurah a abandonar el lloc i portant-la custodiada fins al seu lloc de residència. A cap de dos dies que això ocorregués, Telecinco li va oferir a Aurah entrar a 'La casa fuerte' i aquesta va accedir, deixant la seva vida sentimental més empantanada que mai.

Jesé es mulla per a salvar la seva relació amb Aurah

Jorge Javier Vázquez ha iniciat la gala de 'La casa fuerte' anunciant que Aurah anava a rebre una sorpresa que deixaria a tothom al·lucinat. I la veritat és que en aquesta ocasió no han defraudat, Jesé Rodríguez ha decidit aixecar el telèfon i trucar a Telecinco en directe per a parlar amb la seva nòvia i donar-li un important missatge.

El futbolista ha volgut demostrar el seu amor a Aurah, mostrant-li el seu suport i animant-la a continuar concursant, per a acabar guanyant el 'reality'. Recordem que Jesé li va demanar a Aurah que a canvi de seguir amb ella deixés la televisió, una cosa que ella no ha fet i que ha acabat incomplint entrant a 'La casa fuerte'. Per la seva banda, Aurah ha agraït la trucada Jesé, sabent el que odia el món de la televisió i el perjudicial que pot ser ficar-se en aquest món pel seu treball d'esportista d'elit.

Els dos han confirmat que cinc minuts abans que Aurah entrés en el concurs van solucionar els problemes i van reprendre una vegada més la relació. No obstant això, la jove li ha demanat al seu nòvio que es portés bé i que no ho tornés a fer, demanant-li a més que no s'ajuntés amb persones que solament volien distanciar-los. La concursant s'estava referint a la recent infidelitat i que va acabar carregant-se la parella. El temps serà qui ens digui si el futbolista torna a pecar o si bé, ha après la lliçó i es manté fidel a la relació que té amb la flamant concursant de 'La casa fuerte'.