Imatge de Rocío Carrasco

Jesús Manuel Ruiz anuncia la notícia més delicada sobre Rocío Carrasco

El periodista destapa la situació espinosa de Rocío

Jesús Manuel Ruiz mai no s'ha portat bé amb Rocío Carrasco i no li ha comprat el seu discurs. Un relat que emocionava mitja Espanya quan va explicar el patiment que va viure en el seu matrimoni amb Antonio David Flores. I vam veure com va guardar silenci en aquests darrers vint anys on va ser atacada per tots els costats.

La veritat és que Jesús Manuel Ruiz sempre ha tingut la ploma molt esmolada a l'hora de parlar de Rocío Carrasco. Sap que Telecincono vol el seu concurs perquè ha passat de moda, i ha escrit un article on s'ha mostrat més sec que mai amb ella.

Recordem que Jesús Manuel va sortir de 'Sálvame' fa uns mesos. I tot després que la direcció del programa decidís que estava atacant massa Rocío Carrasco mentre gaudia de tots els privilegis a Mediaset.

Jesús Manuel Ruiz ataca on fa més mal a Rocío Carrasco

Una època en què va impactar a l'audiència de Telecincola dona de Fidel Albiac, però això ja és època passada.

Jesús Manuel Ruiz
Jesús Manuel Ruiz no ha tingut pietat amb la seva enemiga. | Mediaset

Jesús Manuel Ruiz s'ha refugiat en altres programes, com darrerament 'Plan de tarde' amb Toñi Moreno. El periodista reapareixia a la televisió després de molt de temps sense poder parlar davant de la pantalla petita. Tot i que ha tingut el seu altaveu present al digital EsDiario i a les seves columnes setmanals sempre ha criticat d'alguna manera a Rocío Carrasco o el seu entorn.

Aquesta setmana, i sabent que Rocío Carrasco ha passat a un segon pla, o més aviat a l'ostracisme a la cadena que li va donar tot, ha estat més dur que mai.

Jesús Manuel ha mirat enrere i ha recordat que «Rocío es convertia en una musa, en la dona que abandera la causa de la dona maltractada. Presumptament, per part seva i judicialment, no estava sola. Al seu costat la ministra d'Igualtat, Irene Montero i el president del Govern, Pedro Sánchez».

Així defineix el veterà periodista la situació de Rociíto

«La ministra ho va fer 24 hores després de començar a narrar la seva versió pagada dels fets i maquetada pels seus guionistes. Aquí la Justícia va explicar poc. Era justícia masclista», afirma al seu article.

Imatge de José Manuel Ruiz, col·laborant a Sálvame Diario
Jesús Manuel Ruiz s'ha pres la seva venjança. | Mediaset

«La filla de Rocío Jurado va comptar amb el suport incondicional de la seva amiga/germana Carlota Corredera. Un bon tàndem de feminisme mal entès. Carrasco va viure dies de glòria. Era la resurrecció de la Verge Maria. La seva història no es podia discutir».

Això sí, tot va canviar aquell dia de març del 2022 en què Carlota s'acomiadava de 'Sálvame' i una era havia acabat. «Corredera va inaugurar la nova era de Telecinco, va ser el cap de turc, el primer a sortir. Ara ha arribat el torn de la mentora Rocío Carrasco».

«Mediaset vol oblidar-se de la història i l'envia a l'abocador televisiu»

«Sempre la senyora de Fidel Albiac podrà demanar consell a la seva altra gran amiga i germana, la psicòloga Ana Isabel Bernal, psicòloga especialista en Violència de Gènere. Jorge Javier Vázquez va ser més ràpid, va fer l'estrena i se'n va anar. Potser visionari del que passaria amb el temps», sentencia el periodista.

Finalment, Jesús Manuel no té pietat a l'hora de definir què ha estat de Rociíto després de tocar el cel amb Telecinco. «Rocío Carrasco arrossega tots els que han format part de la història i són contrapunt. No es pot nomenar Rosa Benito, Ortega Cano i Gloria Camila».

«És la manera de tancar per sempre aquest tema que ha aconseguit una davallada considerable d'audiència i l'avançament d'Antena 3».

«La docusèrie de Carrasco perd força i la nova direcció de Mediaset vol oblidar-se de la història i l'envia a l'abocador televisiu», sentencia l'ex de 'Sálvame'.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!