Jesulín agredeix un periodista de Telecinco

El reporter es trobava davant la casa que el torero comparteix amb María José Campanario
Jesulín de Ubrique i Maria José Campanario en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Jesulín ha tornat a ser el centre de la polèmica després d'agredir  suposadament a un reporter del programa de Telecinco 'Socialité'. Pel que ha explicat el comunicador de l'espai presentat per María Patiño, es trobava davant la casa que el torero comparteix amb la seva dona María José Campanario quan han tingut lloc els fets.

L'afectat, Jorge Moreno, és un càmera de l'equip de 'Socialité' i ell mateix ha volgut explicar el succeït. Sembla que en accedir al carrer on es troba la casa, es disposaven a fer una gravació quan Jesús s'ha enfadat molt i s'ha encarat als periodistes. Aleshores ha colpejat una de les càmeres de forma tan brusca que l'ha fet caure a terra. A la gravació registrada es pot sentir com el reporter demana «per favor» que es detingui i no agredeixi a l'equip.

 

Moreno, enfadat, ha exclamat: «Ha estat una agressió en tota regla. Jesulín ha destrossat la càmera i ens ha agredit». Tot i que a les imatges no es pot veure al torero, sí que se sent com exigeix als periodistes que puguin al cotxe i marxin. «Fins i tot estant dins del cotxe Jesulín ha colpejat el vehicle amb la càmera trencada», ha assegurat el reporter. 

Una agressió en ple carrer

María Patiño no ha dubtat a defensar al seu equip i ha explicat que el carrer on està situada la casa no és de domini privat, com fins ara s'havia cregut. Sembla que aquesta via és pública i, per tant de lliure accés. Aquestes novetats, clarament, no han agradat gens al destre que s'ho ha pres molt malament.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

María José Campanario tampoc ha reaccionat d'una manera molt millor. Al vídeo se la pot escoltar dient: «us ho mereixeu». També estava present a l'escena la filla de Jesulín que va presenciar l'enfrontament i va sortir a intervenir a la discussió demanant desesperadament al seu pare que detingués la baralla que havia iniciat.