IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jesulín de Ubrique i María José Campanario suspenen la seva boda per la seva malaltia

La parella ha decidit posposar l'enllaç fins que Campanario no es recuperi

Jesulín de Ubrique i María José Campanario | Cedida

Jesulín de Ubrique i María José Campanario no estan passant un dels seus millors moments per culpa de la malaltia que no deixa de carregar contra Campanario. Cal recordar que el 19 de maig, Campanario va haver de ser ingressada en l'hospital per un fort brot de fibromiàlgia i tres setmanes més tard va aconseguir recuperar-se i tornar de nou a la seva vida. Tal com li van aconsellar els metges, la dona de Jesulín ha de fer repòs i evitar de totes les formes possibles l'estrès per acabar de recuperar-se satisfactòriament. Però sembla que això no li està resultant fàcil a Campanario perquè, per culpa de la seva intolerància a alguns analgèsics, el seu tractament està sent més complicat del que hauria de ser.

Aquesta vegada, la parella ha volgut fer declaracions a la revista ‘¡Hola!’ i sincerar-se de forma completa. A l'entrevista, la parella parla sense embuts d'algun dels problemes que li està comportant aquesta dura malaltia.

A més hi ha una gran exclusiva. La parella tenia pensat casar-se a mitjan juliol, però s'han vist obligats a ajornar la boda per la malaltia de María José, perquè encara té molt de dolor i això li impedeix fer moltes coses. Després d'aquestes paraules, el marit de Campanario ha confirmat que volen esperar que es recuperi per seguir endavant amb la boda i d'aquesta forma els dos puguin gaudir al màxim d'un dia tan important com aquest.


Comentaris

envia el comentari