Jesulín d'Ubrique confirma que no té problemes de salut

El destre no ha tingut els seus millors moments després de la malaltia de María José Campanario

Jesulín d'Ubrique ha parlat sobre el seu estat de salut. | Cedida

El torero Jesulín d'Ubrique ha volgut negar algunes informacions que assenyalaven que havia cancel·lat tots els seus compromisos d'aquí a finals d'any per culpa de diversos problemes de salut. Per això mateix, el destre ha confirmat que està «fet un toro» i que té almenys, cinc festivals completament tancats de cara el setembre. El torero ha afirmat: «Fixa't si em trobo bé que acabo d'arribar de córrer sis quilòmetres i he estat també una hora nedant pels problemes d'esquena que encara arrossego de l'accident de cotxe que vaig patir en el 2001».

D'aquesta manera, el torero ha volgut desmentir que pateix cap problema coronari, «ni cap arítmia ni res semblant», a més de confirmar que assistirà a tots els compromisos que ja té tancats per al mes que ve, tal com explica 'La Vanguardia'. «Ara a l'agost només tenia el festival de l'altre dia a Lanzahita. No torejaré més aquest mes perquè no tinc més dates. Però al setembre torejo diverses tardes, concretament, els dies 4, 8, 9, 10 i 17; i encara em queda per confirmar una altra coseta pel 12 d'octubre», ha confirmat Jesulín.

Cal assenyalar que tota aquesta revolada s'ha format entorn del destre per la seva accidentada actuació del passat 5 d'agost, on va ser evacuat en llitera. «El que em va passar va ser un cúmul de circumstàncies. Es va ajuntar el malestar físic d'haver-me passat tres mesos a hospitals amb la meva dona, sense haver pogut entrenar ni alimentar-me adequadament, amb els 45 graus que hi havia al poble aquella tarda» ha admès. Finalment, Jesulín ha conclòs que «en acabar» la seva «primera feina» va començar a sentir-se «malament». «Molt malament. Vaig decidir llavors anar a la infermeria i allí em van dir que m'estava donant un cop de calor, agreujat també amb un tall de digestió. Però la meva intenció era sortir a matar el meu segon vedell. No volia deixar el meu germà sol, però els metges m'ho van desaconsellar. Això va ser tot».


Comentaris

envia el comentari