Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.

Jesulín s'enfada amb la seva filla: la imatge que no volia veure ni en pintura

Jesulín de Ubrique ha vist com Julia s'ha rigut d'ell públicament

Jesulín es troba en aquests moments vivint una de les experiències més brutals a la televisió. I és que s'ha convertit en concursant d'El Desafío, un programa d'Antena 3 on s'ha de sotmetre a reptes molt complicats.

Precisament a l'últim programa s'ha enfrontat a la perillosa apnea i la seva família ha estat preocupada per ell. Bé, a la seva filla Julia Janeiro, la més gran que té amb María José Campanario, li ha fet molta gràcia. No ha dubtat a fer servir les xarxes socials per 'burlar-se' del seu pare, a qui això no li haurà fet gens de gràcia.

Julia Janeiro en una imatge de les xarxes socials
Jesulín ha hagut de suportar com Julia Janeiro se'n reia. | Instagram @julsjaneiro
 

Jesulín provoca les rialles de tothom

El torero d'Ubrique ha hagut d'enfrontar-se al programa, fins ara, a reptes de tota mena. Així, ha superat alguns de més senzills, com tocar una cançó amb diversos instruments, i d'altres molt complicats. Entre aquests darrers, es trobava el repte de fer una torre de cadires que li ha fet afrontar el vertigen que pateix.

A l'última entrega ha de sotmetre's a una de les experiències més complicades: l'apnea. Per la seva dificultat, ha hagut d'entrenar-se a consciència. I sobre la tasca que ha dut a terme, el format ha informat tothom a través d'un vídeo que ha penjat a les xarxes socials.

Un vídeo que, a més, Julia Janeiro ha compartit a les seves stories d'Instagram acompanyat de diverses emoticones rient. Sembla que no ha pogut aguantar-se el riure veient el seu pare amb un vestit de neoprè, del qual ell se n'ha queixat. D'això se n'ha rigut, com també de les diferents ocurrències que ell ha tingut parlant del repte.

Fotomuntatge d'un 'Instastory' de la filla de Jesulín, Julia Janeiro.
Julia Janeiro ha compartit un vídeo rient del torero. | CatalunyaDiari
 

No sabem què li sembla al torero que la seva filla faci broma amb ell, potser li ha molestat o potser ha entès el perquè li ha fet gràcia. El que està clar és que a casa hauran comentat el que ha fet la jove influencer.

▶️ Jesulín de Ubrique y su amigo Roberto Leal destapan el secreto de Andrea Janeiro

Jesulín, davant un repte molt complicat

L'ex de Belén Esteban ha aparegut a les imatges de l'esmentat vídeo llançant-se a la piscina de manera molt còmica. Tot seguit, ha aprofitat per deixar clar que està realment incòmode amb el vestit de neoprè que requeria l'ocasió. Tant és així que quan li pregunta el monitor, ell respon: «L'experiència del vestit és horrorosa».

«Jo crec que la primera apnea l'he fet ja posant-me'l». I ha quedat clar que li ha resultat difícil perquè, només col·locar-se la part superior al cap, se li ha complicat. I ha dit: «Jo m'hauré de rapar per poder-me posar això».

En aquest punt ha explicat com s'enfronta a aquest repte. En aquest sentit, ha manifestat que «en qualsevol situació de perill o d'inseguretat a mi on m'afecta més és al coll. Se m'enganxa molt i també part de l'esquena».

De la mateixa manera, se l'ha vist molt perdut a l'hora de complir les indicacions que li ha donat el monitor. Per exemple, quan estaven practicant la manera de respirar, s'ha quedat descol·locat i sense saber com posar la panxa.

Aquesta mateixa cara de 'perdut' l'ha posat poc després. Sí, quan se li indicava per on havia de respirar i, fins i tot, quan s'ha posat un tub de busseig. Totes aquestes situacions són les que possiblement hauran fet riure a Julia.