Jesulín de Ubrique

Jesulín, incapaç de reconèixer la situació familiar: el seu germà li ho retreu

Jesulín de Ubrique té molts projectes oberts

La cunyada de Jesulín, Beatriz Trapote, ha decidit parlar d'ell i de la seva relació amb el seu marit, Víctor Janeiro. Actualment, el torero està concursant en Pesadilla en el paraíso i Socialité ha volgut saber si la relació dels dos germans era bona. Ella ha explicat què pensa de la vida que fa actualment el seu cunyat, Jesulín de Ubrique.

A dos dies de la final del concurs de grangers, Víctor s'està postulant com a un dels favorits per guanyar. Dimecres a plató es coneixerà el guanyador de la primera edició d'aquest programa a Telecinco. Juntament amb Víctor, completen la llista de finalistes Daniela Requena, Iván Molina i Bea Retamal.

Un n'aconseguirà el premi en només dos dies. Així, el torero podrà gaudir d'un anhelat Nadal amb la seva família, atès que no veu la seva dona i els fills des de l'agost. Més de cent dies concursant i allunyat dels seus tres petits que el troben molt a faltar.

Al llarg del concurs, s'ha vist com Carmen Bazán, la mare dels dos toreros, ha anat a veure Víctor al concurs. També ha rebut dibuixos per part dels seus fills i salutacions de Trapote des de plató. Tot i això, cap sorpresa de Jesulín de Ubrique.

Víctor Janeiro rep la visita de la seva mare, Carmen Bazán, a Pesadilla en el Paraíso
Víctor Janeiro rep la visita de la seva mare, Carmen Bazán, a 'Pesadilla en el paraíso'. | Telecinco

Jesulín també ha participat en altres 'realities' i programes de Telecinco, per la qual cosa no hagués estat gaire complicat hi contactessin perquè enviés un missatge a Víctor Janeiro. Tanmateix, això no ha passat en els més de tres mesos que el torero ha estat concursant a la granja de Jimena de la Frontera, a Cadis.

La cunyada de Jesulín de Ubrique parla i explica la relació entre ells actualment

Beatriz Trapote s'ha convertit en una de les figures fixes en els debats de Pesadilla en el paraíso. Des d'agost ha estat defensant Víctor Janeiro a capa i espasa i ara es planteja tornar a la televisió com a periodista. A més a més, ha concedit una entrevista a Socialité en què ha explicat moltes coses de la família Janeiro.

«És l'intocable, el nen petit» dels seus germans, ha explicat la cunyada de Jesulín de Ubrique. «Jesús li truca cada dos per tres», ha expressat la periodista, tot i que també ha matisat que «Jesús està molt ocupat darrerament».

Víctor Janeiro i Beatriz Trapote a 'Déjate querer'
Beatriz Trapote ha defensat Víctor a capa i espasa al plató. | Telecinco

La col·laboradora ha explicat que Víctor sempre és qui escolta els problemes dels altres. «Ell escolta molt els altres i hi ha vegades que, quan ell té els seus problemes, no ho diu. Tot és com "Víctor, necessito…" I jo dic "bé, aquí que cadascú s'arregli les seves paperetes, oi?" Humberto i Carmen per descomptat que hi serien per respondre Víctor», ha explicat dels altres dos germans del seu marit. D'aquesta manera, no ha deixat en bon lloc Jesulín quan diu que ell li truca, però que també està molt ocupat «últimament».

Jesulín de Ubrique amb diversos fronts oberts

L'últim fill de Jesulín de Ubrique i María José Campanario va néixer aquest any i s'anomena Hugo. Encara no té ni un any, per la qual cosa Jesulín també està gaudint novament d'aquest cicle de la paternitat.

D'altra banda, es troba immers en el documental sobre la seva vida que li va proposar fer una productora ja fa uns quants mesos. Encara que Trapote no ha confessat que la relació entre germans estigui malament del tot, de segur que, quan Víctor acabi el concurs aquesta setmana, parlaran.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp