Jesulín envia una indirecta a Belén Esteban: «En la meva gana mano jo»

El torero ha gravat uns vídeos promocionals anunciant la seva tornada a les places de toros

Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique | TVE

El torero Jesulín de Ubrique fa un temps que està anunciant la seva tornada al món dels toros. En les darreres setmanes ha fet ja tres vídeos promocionals per deixar clar a tothom la seva intenció de tornar a torejar després d'un temps allunyat de la seva professió.

A l'últim vídeo, Jesulín fa una important advertència a les persones que l'estan veient: li és igual l'opinió de la resta de la gent, ell està disposat a fer el que li vol. A més, segons alguns col·laboradors de 'El Programa del Verano', el torero hauria enviat una indirecta a la seva ex, Belén Esteban, a través de la gravació.

Una frase dedicada a Belén Esteban

El torero aprofita l'últim vídeo que ha gravat per enviar un missatge clar a tots els seus detractors, tot i que segons apunta Pepe del Real a 'El Programa del Verano', les seves paraules van especialment dirigides a la seva exparella, Belén Esteban. Sigui com sigui, el que està clar és que amb les paraules: «en la meva gana mano jo», s'ha volgut reivindicar.

Segons s'ha dit, Jesulín tornarà a torejar i al mateix temps donarà una exclusiva que el podria fer guanyar molts diners. El vídeo va ser gravat el dia 3 de juliol, abans que saltés qualsevol polèmica pel seu retorn, el que vol dir que potser aquestes paraules tenen la intenció d'evitar comentaris o males reaccions de terceres persones per l'exclusiva del torero, o potser només són una advertència respecte de la seva tornada a les places de toros.

Belén Esteban
Imatge de Belén Esteban  | Telecinco

 

Tercer i últim vídeo promocional

Jesulín de Ubrique ha gravat en total tres vídeos per anunciar la seva tornada. Aquest darrer ha estat el tercer i últim, però abans ja n'havia gravat un altre fent servir les seves qualitats interpretatives com només ell sap. El primer vídeo va ser el que més va sorprendre, va aparèixer interpretant un personatge semblant a Rocky Balboa per retrobar-se després amb el públic que li va donar la fama.

En aquest darrer la cosa canvia, és un vídeo molt més tranquil, en ell reflexiona però també deixa veure com ho fa en el món de la interpretació. «Això no és una tornada amistosa, això és la Champions» diu mentre assenyala amb el dit alçat. Sembla que la promoció li està anant prou bé, les entrades per veure'l torejar s'estan venent molt bé, de fet, ja són 5.000 les que s'han comprat fins al moment.


Comentaris

envia el comentari