Foto de la parella

Jesulín de Ubrique i María José Campanario prenen una polèmica decisió amb el seu bebè

El torero i l'odontòloga haurien decidit continuar amb una curiosa tradició familiar

El passat 7 de juny va sortir a la llum la notícia del naixement del tercer fill en comú de Jesulín de Ubrique i María José Campanario. Des de llavors, en els darrers dies no s'ha parlat d'un altre tema que no fos l'arribada al món del fill d'aquest matrimoni tan mediàtic.

Tant l'embaràs com el naixement del petit Hugo han estat portats molt discretament, ja que tot indica que ni l'odontòloga ni el torero volen pronunciar-s'hi.

No obstant això, aquesta decisió és deguda a un pla que tindria el matrimoni des de fa temps. I és que tindrien la intenció de presentar el seu fill públicament a través d'una exclusiva per a la revista Hola!.

La veritat és que ja és tradició acordar una exclusiva amb aquest mitjà. Doncs al llarg dels anys, s'han vist nombroses portades on apareix el matrimoni mostrant els fills per primera vegada.

En primer lloc, van ser Jesulín de Ubrique i Belén Esteban els qui van presentar la seva filla nounada, Andrea Janeiro. Quatre anys més tard, el torero i María José Campanario posaven per a la revista amb la seva filla Julia Janeiro. I, finalment, el 2007, amb el seu fill Jesús Alejandro.

De manera que la qüestió és: Jesulín i María José Campanario protagonitzaran, novament, una nova exclusiva per ensenyar al petit Hugo?

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
La família Janeiro posant per a Hola!, l'any 2008 | GTRES

Jesulín vol presentar al món el seu fill Hugo

No seria estrany que Jesulín de Ubrique i María José Campanario decidissin posar, una altra vegada, per Hola!, ja que al desembre ho van fer per anunciar que estaven esperant el seu tercer fill en comú.

A més, el col·laborador d'El programa d'Ana Rosa, Pepe del Real, ha assegurat que el torero va tenir aquesta intenció des del principi. «Jesús va estar parlant amb la revista de capçalera de la parella per plantejar-se la possibilitat de fer-ne una exclusiva», va comentar.

Tot i això, el periodista ha afegit que el marit de María José Campanario va demanar consell al seu advocat, qui va intentar que el matrimoni canviés d'idea. «Que no exhibeixi el menor després de l'experiència que han tingut amb altres fills de la parella», aquestes serien les paraules que li hauria dit al torero.

L'advocat de Jesulín s'estaria referint a Andrea Janeiro, la seva primogènita. Belén Esteban, després del seu divorci amb el destre, no va voler exposar la seva filla, per la qual cosa no va dubtar a lluitar contra tot aquell que s'atrevís a exhibir-la.

D'altra banda, Pepe del Real també ha assegurat que María José Campanario no està d'acord amb el seu marit respecte a l'exclusiva. «Sé que ella vol posar, no vol sortir i escapar-se (de l'hospital) sense que la vegem, amb el nen als braços sense que es vegi gaire. El que està a l'aire, almenys per part de María José, és exhibir-ho en una revista», va explicar el periodista.

Primer pla de María José Campanario
María José Campanario no voldria exhibir el seu petit Hugo | Europa Press

Exclusiva a la vista?

Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan acostumats a les càmeres i són el focus d'atenció. Per aquest motiu, potser es decideixen d'una vegada per totes ensenyar el seu petit Hugo davant del món.

També cal destacar que, si ja ho van fer anteriorment amb els seus dos fills en comú, possiblement ho faran amb el seu fill nounat, amb el propòsit de no trencar la tradició familiar.

Definitivament, però, el temps dirà si al final el matrimoni ha decidit seguir amb la tradició o si, per contra, aquesta vegada se n'ha fet l'excepció. El que sí que es té absolutament certesa és que, si és el cas, caldrà esperar a veure el petit Hugo.