Jesulín de Ubrique, tocat després de la pèrdua de Juani, la seva examant

Aquesta dona, que ha perdut la vida amb 48 anys, va formar part de la vida del torero durant més d'un any

Aquests últims dies han estat plens d'alts i baixos per a Jesulín de Ubrique. I és que a la il·lusió de començar el seu treball com a concursant del programa 'El Desafío' s'han unit les crítiques ferotges que ha rebut per haver estat a Madrid i no haver vist a cap de les seves dues filles, Andrea i Julia Janeiro.

Però, en aquesta muntanya russa d'emocions ha arribat un dur cop per al destre, en concret, s'ha sabut que ha mort una dona amb qui va tenir una relació durant més d'un any. Ens estem referint a Juani Marchante, coneguda televisivament com a 'Juani, La lechuga', i que ha mort amb només 48 anys a causa d'un càncer de mama.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Juani va morir el passat 14 d'abril

Durant força temps, Juani ha estat fent front a un càncer de mama, però lamentablement, no ha pogut vèncer-ho. Ara, s'ha sabut que la seva mort es va produir el passat 14 d'abril, deixant a tota una família destrossada. D'altra banda, segur que Jesulín en conèixer la notícia també ha lamentat els fets, ja que, a la fi, van compartir bonics i bons moments en el passat. Així mateix, els internautes, en conèixer la tragèdia, no han dubtat a deixar missatges de condol a les xarxes socials com ara «Una pena. Massa jove» o «D.E.P. Ànim a la família. Juani era molt graciosa».

La relació de Jesulín i Juani

L'any 2002 va ser quan els espectadors vam conèixer a Juani, oriünda de Puerto Real, que va arribar als platós per, amb desimboltura i simpatia, explicar la seva relació amb Jesulín. Segons ella, va revelar que havien estat junts durant quinze mesos i havia sigut la seva xicota, i tot això després d'haver-lo conegut en un corral de prova poc abans que ell trenqués la seva relació amb Belén Esteban. Una primera trobada en què, segons va exposar, «ell em demana el telèfon, m'explica que li va malament i que deixarà a Belén».

Trobada en la qual es va produir l'anècdota que va fer que ella passés a ser coneguda com 'La lechuga', i és que sembla que, quan el torero la va veure, li va aixecar la faldilla i li va dir: «Vine, que et faré l'enciam». Així mateix, va exposar que «dos dies després em truca i ens veiem. Em va dir que deixava a Belén i dues setmanes després la va deixar». De la mateixa manera en aquesta primera entrevista, que va concedir al programa matinal de María Teresa Campos, va explicar més coses.

De fet, va deixar clar que «Jo m'he sentit estimada i m'he fet estimar amb totes les meves pors. No només ha estat llit, ell també ha confiat en mi». A més, per deixar patent que havien mantingut una relació seriosa, va manifestar que «ens hem vist moltes vegades (...) He anat a Ambiciones, als toros i a l'hotel amb ell». És més, va afegir que «ell em deia que no estava amb ningú més i que estava satisfet amb mi (...) Ell m'ha dit 't'estimo', m'ha fet petons i abraçades. M'he sentit estimada».

La sinceritat de l'ex de Jesulín

La seva desimboltura va guanyar a l'audiència. No obstant això, Juani Marchante també va aconseguir l'afecte dels espectadors per mostrar-se totalment sincera, i és que no va dubtar a reconèixer públicament que si hi havia 'destapat' de forma pública el seu 'affaire' amb Jesulín de Ubrique era «per venjança. Sí, perquè ha estat quinze mesos amb mi i li he donat el millor de mi».

Això sí, de la mateixa manera, ha reconegut que no li guardava rancor per haver mantingut oculta la seva relació i per la ruptura: «Jesús és un encant. El que no entenc és el bon rotllo que hem tingut els dos, i quan vam navegar en el iot, és quan es descobreix la nostra relació i desapareix de la meva vida. Això és el que jo no entenc».

No obstant això, malgrat tot, va exposar que sempre li seria lleial i no revelaria certa informació que ella tenia: «Jesús sap que hi ha certes cosetes que de la meva boca no sortiran». A partir d'aquí, va concedir diferents entrevistes en revistes i en televisió parlant de la seva relació amb el torero, però, poc després, va decidir continuar amb la seva vida anònima i es va allunyar dels mitjans per sempre.


Comentaris

envia el comentari