Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín, preocupat per la nova amiga de la seva filla: pot portar-la a la televisió

Jesulín de Ubrique està preocupat per la seva filla

Jesulínde Ubrique ha estat aquests dies al focus mediàtic per l'exclusiva que ha fet amb la seva dona i perquè farà una docusèrie de la seva vida. Però també perquè la seva segona filla, Julia Janeiro, ha tingut una topada amb la premsa. Després d'aquest incident, ha passat una cosa inesperada: una famosa l'ha defensat.

Jesulín de Ubrique ha vist que una celebrity, Gloria Camila, s'ha declarat aliada de la seva filla. I això l'ha preocupat molt, ja que no vol que Julia la tingui com a referència i s'acabi convertint en un personatge de la televisió.

Julia Janeiro amb mascareta
Jesulín de Ubrique ha vist com la jove protagonitzava un moment tens amb la premsa. | GTRES
 

Jesulín de Ubrique s'assabenta del conflicte de Julia

El marit de María José Campanario s'ha assabentat que la seva entrevista ha generat un gran enrenou als mitjans. I la premsa ha volgut saber l'opinió de Julia. Això no ha agradat gens a la noia, que s'ha enfrontat amb ells amb contundència.

Europa Press ha enviat un periodista a seguir la filla de Jesulín de Ubrique i li ha dit: «No et volem molestar. Simplement, com estàs?». I ella ha respost molt seca: «Si no em voleu molestar, ja us en podeu anar».

▶️ Vídeo del dia

«O sigui, és que no diré res. Jo no he venut res, així que em podeu deixar en pau. Ho he deixat clar moltes vegades».

El reporter ha continuat darrere seu manifestant: «Et respectarem, t'ho prometo». Unes paraules que l'han fet enfadar molt més, ja que ha vist que no concordaven amb allò que ell estava fent. Així, li ha contestat: «Sí, ja ho veig».

«Ja veig com em respecteu, no respecteu ningú, això és el que us passa. No us contestaré a res. Jo crec que ja ha quedat força clar tot».

A això hi ha afegit: «Pregunta-li a ells (als meus pares), que jo no he venut res». Després d'això ha pujat al cotxe on l'esperava el seu xicot i se n'han anat després de donar un cop de porta.

Gloria Camila
Jesulín de Ubrique, de pedra perquè Gloria ha defensat la seva filla. | Instagram

 

Jesulín de Ubrique, de pedra davant la defensa inesperada

El torero gadità segur que no està a gust després que Julia hagi hagut de viure aquest moment. És més, tampoc no ho estarà amb l'aliada que li ha sortit a la televisió. Ens estem referint a la polèmica Gloria Camila que, en plena voràgine de conflictes familiars, ha defensat la noia.

Ho ha fet al plató de Ya es mediodía, on ha opinat després de veure les imatges de l'esmentada picabaralla amb la premsa. Sobre això, ha dit: «Jo l'entenc perquè ella mai no s'ha assegut en cap programa i mai no ha parlat de la seva vida privada».

«Que sigui personatge públic no vol dir que hagi d'estar tota l'estona contestant preguntes de coses de què no ha parlat. Ella no ha escollit ser familiar d'un personatge famós».

En aquest punt, Jesulín de Ubrique ha vist com ha comparat la 'persecució' de la seva filla amb tot el que ella i alguns membres del seu entorn pateixen. Ha afirmat: «Em recorda el que li ha passat al meu pare. Una cosa és que et vegin i et preguntin al carrer i una altra és que agafis la bici i el reporter estigui darrere teu i no puguis ni tan sols fer un passeig».

«Jo respecto els que estan fent la seva feina i, de fet, vaig demanar perdó als reporters quan el meu pare es va posar nerviós. Però una altra cosa és que et facin preguntes tota l'estona».