Jesulín torna a deixar plantada la seva filla Andrea i indigna Belén Esteban

La col·laboradora de ‘Sálvame’ està molt enfadada perquè el torero no vol col·laborar econòmicament en l'educació universitària de la seva filla
Belén Esteban va tornar a carregar contra Jesulín a 'Sálvame'. | Telecinco

 

Enèsim desacord entre Belén Esteban i Jesulín de Ubrique. La col·laboradora de televisió no està d'acord amb la decisió que ha pres el torero respecte al futur universitari de la filla dels dos, Andrea. Se sap que la intenció de la jove, que complirà 18 anys aquest estiu, és cursar els seus estudis universitaris a Anglaterra i poder apartar-se del focus mediàtic, decisió que Belén respecta i dona suport. Però sembla que el seu pare no estaria disposat a ajudar-la, almenys econòmicament.

«Després d'haver-me dit que pagaria els estudis a l'estranger d'Andreíta, ara m'ha dit que no», va denunciar la col·laboradora a 'Sálvame', una notícia que va deixar caure fa unes setmanes però que ja no vol ocultar. Pel que sembla, el torero hauria recorregut al seu advocat per a saber si està en l'obligació de pagar la meitat de la universitat i este li va assegurar que no, per tractar-se d'estudis fora d'Espanya. Si Andrea hagués decidit anar a una universitat espanyola, la història seria diferent. Davant la sorpresa dels seus companys, ella va contestar que és «una cosa voluntària i ell té dret a no pagar-ho».

 

Però el nivell d'indignació de Belén anava en augment: «Clar que s'ho pot permetre. Ell ha triat que no però sí que pot. Veig lògic que ajude la seva família, però no t'estic demanant un pis ni un cotxe. Ell la meitat i jo l'altra meitat. Però és igual, la meva filla se n'anirà a estudiar fora. Aquí el culpable és Jesús Janeiro». Belén es va mostrar penedida per haver explicat al principi que Jesulín es faria càrrec de la meitat del pagament, perquè ara ha de dir tot el contrari. «Igual que vaig dir que ho anava a fer, ara no m'importa dir que no. El pitjor de tot és que hagi de trucar al teu advocat perquè li digui això», va sentenciar.