rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Jesulín de Ubrique reclama a Andrea Janeiro per cobrar una exclusiva

Jesulín de Ubrique renovarà els vots matrimonials amb María José Campanario i vol comptar amb la presència d'Andrea Janeiro. El motiu: una gran exclusiva que enfadarà a Belén Esteban.
Belén Esteban i Jesulín de Ubrique | CatalunyaDiari.cat

 

 

  

L'eterna lluita entre Belén Esteban i Jesulín de Ubrique per Andrea Janeiro segueix disputant-se. La col·laboradora de 'Sálvame' sempre ha dit que la seva exparella no ha posat gaire de la seva part per oferir la millor educació a la petita Andreíta, però en complir 18 anys, sembla que tot havia tornat a la normalitat. No obstant això, la disputa torna a sorgir ara que la jove està a punt de fer 19 anys.

 

 

Bona prova de la tensió entre el torero i la princesa del poble és que el biògraf no autoritzat de Belén, Julián Fernández, va declarar a 'Lecturas' que Jesulín de Ubrique es va fer les proves de paternitat per saber si Andrea era la seva filla. L'escriptor va desvelar que la família Janeiro Bazán va pressionar molt a Jesulín per tal que verifiqués la seva paternitat.

Belén i Jesulín, com gat i gos

D'altra banda, Belén Esteban va confessar a 'Sálvame' que el torero havia volgut pagar els estudis de la seva filla a l'estranger a mitges, però en l'últim moment es va fer enrere. Belén va dir que no estava obligat per llei a fer-ho, però que va ser un gest molt lleig per la seva part. «Em sembla molt bé que hagis pagat la carrera del teu germà per ser pilot i no sé si li has pagat a la teva dona la carrera d'ontologia, no ho sé. Però el que no entenc és que no li paguis a la teva filla menor la carrera».

 

En qualsevol cas, la pitjor part d'aquest enfrontament està encara per passar. 'Look' ha publicat aquesta setmana que Jesulín de Ubrique i María José Campanario renovaran els seus vots matrimonials després d'aquest estiu. Serà un moment d'allò més especial que comptarà amb la presència d'amics i coneguts del matrimoni, entre ells Andrea Janeiro.

La gran exclusiva: el retrobament dels fills de Jesulín

Al mateix mitjà s'han publicat les declaracions d'un treballador de la finca d'Ambiciones, qui assegura que hi ha un nou motiu per l'enfrontament entre Belén Esteban i el torero. «Jesulín vol convèncer la seva filla per anar a aquesta segona boda. Crec que ha rebut una gran oferta per si aconsegueix ajuntar als seus tres fills, una exclusiva que faria parlar».

 

Segons informa 'ABC', fonts properes a Belén Esteban van dir que la jove no faria quelcom semblant. De moment, es desconeix si Andra Janeiro anirà a la celebració.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris