Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jesulín de Ubrique podria haver estat infidel a la seva dona

Diego Arrabal ha confirmat que l’amant del torero va ser presentadora de Telecinco

Jesulín de Ubrique podria haver estat infidel a la seva dona | HOLA

 

Fa unes setmanes Jesulín de Ubrique va tornar a tenir protagonisme per una gravació del periodista Diego Arrabal, on el torero parlava de la seva ruptura amb Belén Esteban. No obstant això, segons assegura 'La Coctelera', el mateix Jesulín torna a tenir l’atenció els mitjans de comunicació per una possible infidelitat a la seva parella, María José Campanario. La identitat de la possible amant, de la qual se sap que es presentadora 'Telecinco', es manté en secret.

 

  

Els rumors sobre la possible traïció a Campanario

És habitual que de tant en tant apareguin rumors sobre la crisi de parella que estan vivint el torero i la seva dona. Per empitjorar la situació, la notícia que ara es planteja és la infidelitat de Jesulín a Campanario.

  

La persona que no va dubtar a descobrir aquesta informació va ser el periodista Diego Arrabal, qui va aparèixer a 'Viva la vida' per donar detalls sobre la notícia. Va afirmar tenir un àudio en el qual es descobreix no solament d’engany sinó també la identitat de l’amant: una presentadora coneguda de la televisió actual.

 

 

Qui és l’amant de Jesulín?

Els col·laboradors de 'Viva la Vida' van voler conèixer tota la informació sobre aquesta dona amb la qual Jesulín ha estat infidel a la Campanario, però Arrabal va ser rotund en la seva decisió de no revelar el seu nom. 

 

Malgrat això, el periodista sí que va donar algunes pistes, com ara que es tracta d’una presentadora que va treballar a 'Mediaset' i que se la podia veure sovint per les instal·lacions de la cadena televisiva. Fruit d’aquesta notícia s’està intentant esbrinar quin és el nom de la presentadora que hauria pogut tenir una aventura amb el torero.

 

La tècnica per ser infidel

Una altra de les evidències dels àudios exposats per Arrabal és que la Carmen Bazán, la mare de Jesulín, té per costum malmetre les relacions del seu fill. A més a més, es parla fins i tot del 'modus operandi' del destre per ser infidel.

 

Sembla que Jesulín de Ubrique té la seva tècnica per ser infidel | EUROPA PRESS

 

El periodista va confessar que no és la primera infidelitat que comet el torero, ja que va enganyar també a Belén Esteban. També, s’escolta una conversa d’una de les amistats més properes del destre en la qual explica que la tècnica utilitzada per Jesulín de Ubrique per ser infidel és sempre la mateixa.

 

Haurem d’esperar que Diego Arrabal vulgui revelar nova informació sobre aquests àudios que s’han convertit en els protagonistes de la premsa rosa aquestes darreres setmanes.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris