Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb les fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique llença un missatge que Andrea Janeiro no rebrà gens bé

Jesulín de Ubrique ha tornat a la càrrega

Sens dubte, estem comptant els dies que queden per tornar a veure  Jesulín de Ubrique a Telecinco. I és que serà dilluns que ve, 15 de maig, quan s'emetrà 'Mi casa es la tuya', el programa presentat per Bertín Osborne i que tindrà com a primer convidat l'extorero.

De fet, interessa, i molt, el que pugui arribar a dir Jesulín de Ubrique: Parlarà de la seva paternitat? Mencionarà Belén Esteban? Explicarà com és la seva relació actual amb la seva filla gran? Són moltes les preguntes que desitgem que l'extorero ens resolgui.

Això sí, un avançament del programa ja ens ha donat alguna pista de com serà l'entrevista del cantant a Jesulín de Ubrique. I és que al vídeo en qüestió se sent que Jesulín de Ubrique va llançar un missatge que, potser, la mateixa Andrea Janeiro no ha rebut gens bé.

Imatge de Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique
La declaració de Jesulín de Ubrique que podria no haver estat gaire ben rebuda per la seva filla gran | MEDIASET

Jesulín de Ubrique, a punt de reconciliar-se amb Andreíta?

Tic tac, tic tac… Falta molt poc perquè puguem veure tot el que li ha de dir Jesulín de Ubrique a Bertín Osborne. I és que fa molts anys que Jesulín de Ubrique no apareix per la cadena de Fuencarral, casa on treballa de moment la mare de la seva filla gran.

Per això, el que realment genera força interès és la tornada de Jesulín de Ubrique a Telecinco després d'anys absent. Tot i això, com ell mateix va dir a Bertín Osborne, hi ha un missatge que hem pogut escoltar gràcies a un dels avançaments del programa, «mai és tard si la felicitat és bona!».

Imatge de Jesulín de Ubrique parlant amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'
Sembla que Jesulín de Ubrique se sincerarà al programa | MEDIASET

És a dir, que mai no és tard per fer alguna cosa que desitgem. Però, aquest famós proverbi també es podria aplicar pel que fa al seu vincle amb la seva filla, Andrea Janeiro? És la pregunta que no podem evitar plantejar-nos. Hi ha la possibilitat que a la noia no li hagi fet gaire gràcia que el seu pare sí que li hagi concedit una oportunitat a la cadena, mentre ella està esperant que li doni una.

I és que, igual que li va passar Jesulín de Ubrique amb aquesta cadena, suposadament fa uns anys va deixar de tenir relació amb la seva primogènita. A hores d'ara, el motiu encara es desconeix.

La qüestió és que tenim el dubte de si l'extorero també s'atrevirà a aplicar aquest refrany respecte a la seva relació amb Andrea Janeiro. Encara guardarà Jesulín de Ubrique l'esperança de fer les paus amb ella? No ho sabem del cert.

No obstant això, potser la intervenció de Jesulín de Ubrique a 'Mi casa es la tuya' ens dona alguna pista sobre el que podria passar entre pare i filla. Això no agradarà a la seva primogènita, ja que sabem que el seu desig més gran és mantenir-se allunyada dels focus i de la premsa.