Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.

Jesulín de Ubrique es mobilitza després de saber què li ha passat a la seva filla

Jesulín de Ubrique no pot contenir la ràbia

Jesulín de Ubrique està molt enfadat després de veure un dels últims comentaris que ha rebut la seva filla, Julia Janeiro, a través de les xarxes socials. El torero no pot entendre com una persona pot criticar-ne una altra simplement per la seva forma de vestir.

Des que va complir la majoria d'edat, la germana d'Andrea Janeiro porta una vida totalment diferent de la seva. I és que, malgrat mantenir-se al marge de la premsa del cor, la jove és una de les cares més seguides pels mitjans de comunicació del nostre país.

Imatge de Jesulín de Ubrique.
Jesulín de Ubrique no està disposat a aguantar aquesta mena de comentaris | GTRES

Avui dia, no hi ha ni un sol moment en què les càmeres de televisió no persegueixin la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario. Però, malgrat la seva popularitat, Julia prefereix romandre en un segon pla.

Malgrat que, hi ha una cosa que li produeix un interès especial: les xarxes socials. En els últims mesos, la popularitat de Julia Janeiro ha crescut com l'escuma, i és clar, el seu compte d'Instagram és el reflex de la seva fama.

En només un any, la sevillana ha vist com el seu perfil d'Instagram es multiplicava fins a superar els 200.000 seguidors. I ha estat precisament a través d'una d'aquestes plataformes on la jove ha viscut un dels moments més desagradables de la seva vida.

Jesulín de Ubrique i la seva filla denuncien els fets

La filla de Jesulín d'Ubrique ha denunciat públicament que ha estat víctima de diversos comentaris despectius que fan referència al  seu cos i la seva forma de vestir.

I és que les seves xarxes socials han esdevingut un reflex de la seva personalitat. Julia comparteix amb els seus seguidors alguns aspectes del seu dia a dia. La jove no té cap problema per mostrar públicament la seva faceta més sensual. I, malgrat que sap que està exposada a rebre opinions de tota mena, Jesulín d'Ubrique no està disposat que se sobrepassin amb la seva filla.

Fa uns dies, la influencer va decidir denunciar públicament un missatge desagradable que ha rebut via Twitter. Un home anònim va criticar, mitjançant un poema que ell mateix va compondre, la forma de vestir de Julia.

Captura del storie de Julia Janeiro
Jesulín de Ubrique s'enfada en llegir aquest missatge | Catalunya Diari

«Julia Janeiro s'ensenya lleugereta fins i tot si plou. Aquest cos demana guerra i només en té dinou [anys].  El 'body' li dona aquesta eufòria. Aquest és el talent més gran? Cuixes, pits ... I un biquini petitet!».

Farta d'aguantar comentaris d'aquest tipus, la filla de Jesulín d'Ubrique va decidir no amagar-se més i va optar per respondre aquest usuari de la xarxa de l'ocell blau.

«Aquest home, per la seva edat, podria ser el meu avi perfectament… En fi. Cada dia agraeixo més no tenir un pare masclista com aquest senyor d'aquí», va escriure Juls, valorant la manera de pensar del torero.

Jesulín de Ubrique respecta les decisions de la seva filla

Jesulín de Ubrique sempre s'ha mostrat molt comprensiu amb la manera de ser de la seva filla. Per això, i malgrat conèixer el tipus de continguts que publica Julia a les seves xarxes socials, mai ha comentat res de la seva vida.

Fa un parell de setmanes, la germana d'Andrea Janeiro va publicar al seu perfil d'Instagram una fotografia molt personal.

Captura d'una publicació de Julia Janeiro
La filla de Jesulín posa en biquini | Instagram (@julsjaneiro)

La jove està desitjant que arribi el bon temps, per tant, va aprofitar els primers raigs de sol de la temporada per gaudir a la piscina. «No puc esperar que arribi l'estiu», va escriure, amb una fotografia seva amb biquini.