T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

URGENT

🔴 Dos nous contagis de coronavirus a Catalunya, sis en total

ÚLTIMA HORA

⚫️ Tres morts en un aparatós accident a la N-240 a Tarragona

Jesulín de Ubrique passa pel quiròfan després de lesionar-se torejant a Jaén

El torero es recupera a casa de la ferida que va patir a un tendó de la mà esquerra
Imatge d'arxiu del matador Jesulín de Ubrique | CatalunyaDiari.cat

 

Jesulín de Ubrique ja es troba a casa seva, després que un incident mentre torejava a la plaça de toros de Porcuna, a la província de Jaén, el va obligar a ser operat. 

 

El matador ha rebut l'alta mèdica, després de passar pel quiròfan de l'hospital de Jerez de la Frontera, a Cadis, on han tractat una lesió que ha patit en el tendó extensor del dit cor de la mà esquerra

 

El torero, per indicació mèdica, haurà de descansar durant uns quants dies, així que s'ha vist obligat a cancel·lar totes les corrides que tenia en el seu calendari més pròxim.

 

La seva actuació a Jaén no va acabar bé 

 

El marit de María José Campanario està molt il·lusionat amb la seva tornada a les places. Aquesta cap de setmana, tenia una nova cita dins les festes del poble Porcuna, a la província de Jaén. La corrida anava molt bé pel destre fins que va patir una ferida a la seva mà esquerra mentre lidiava amb el seu segon toro de la tarda. 

 

Jesulín va cometre un error amb la seva espasa que li va provocar un tall. El torero va ser atès pels serveis mèdics que es trobaven fora de la plaça. En un primer moment, un dels seus homes de confiança, Manuel Mayán ja va anunciar que podia tenir una lesió a un tendó. Posteriorment, el matador va ser traslladat a l'Hospital de Jerez de la Frontera on van confirmar els presagis de Mayán i el van operar. 

 

Jesulín de Ubrique, en la seva tornada a les places a Conca, el 19 d'agost | CatalunyaDiari.cat

  

L'esperada reaparició de Jesulín de Ubrique

 

El 19 d'agost va ser una jornada molt especial pels amants de la 'fiesta nacional'. Jesulín tornava a torejar, després d'anys sense fer-ho, a Conca acompanyat d'altres dos matadors

 

La seva nova aparició, aquest cop a Jaén, ha estat molt criticada, ja que quan va acabar exitosament la 'faena' de Conca va afirmar: «Això és un dia i s'ha acabat», negant així les informacions que deien que el seu retorn només tenia raons econòmiques. 

 

Tot i les seves paraules, sembla que el gadità tenia ja signades més actuacions per les pròximes setmanes, però que a causa de la seva lesió, ha hagut de cancel·lar