Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique, molt preocupat per la determinació que pot prendre la seva filla

Jesulín de Ubrique no pot dormir sabent el que podria passar amb ella

Jesulín de Ubrique està fet un sac de nervis després de veure que un membre de la seva família pot fer que molts dels seus secrets quedin exposats davant de tot Espanya.

L'ex de Belén Esteban, que recentment va ser pare del seu tercer fill amb María José Campanario, sap l'interès que suscita la seva filla, Julia Janeiro. El motiu d'aquest interès esdevé a què és un referent per a moltes joves del nostre país.

L'actual parella de Tommy Rossi s'ha dedicat a cuidar les xarxes socials i ha guanyat notorietat entre les 'influencers'. I això tot i que amb prou feines ha fet declaracions parlant a la família des que va fer els 18 anys.

Jesulín de Ubrique, angoixat per la possible elecció de la jove

Julia Janeiro té clar la vida que vol seguir. Tot i ser temptada per molts programes de televisió per donar entrevistes exclusives per una dinerada, ella segueix ben ferma. Ara com ara, la filla de Jesulín de Ubrique no ha accedit i es manté fidel a les seves conviccions.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i el seu pare Jesulín.
Julia Janeiro provoca la preocupació del seu pare Jesulín de Ubrique després dels darrers rumors | CatalunyaDiari

Però, en les últimes hores, una cosa té preocupat al seu pare, i no és cap altre tema que el que es porta entre mans la cúpula de Telecinco. La cadena dirigida per Paolo Vasile sap que té un filó tant amb Julia Janeiro com amb la primogènita de Jesulín, Andreíta.

I és que, segons sembla, totes dues poden fer que reflotin les audiències si aconsegueixen convèncer-les perquè participin en un programa de televisió del tipus Gran Hermano VIP.

Julia Janeiro té clara la resposta a l'oferta milionària de Telecinco

En el cas de Julia, ja es parla d'alguna oferta per part de la cadena de Fuencarral. I és que Vasile vol donar el tot pel tot perquè torni el programa que tanta audiència li va donar en el passat. Vol rescatar-lo per a la graella fitxant a cop de talonari una de les joves que més interès desperta al nostre país.

Primer pla de Julia Janeiro.
Julia Janeiro ha estat temptada per Telecinco per concursar al seu 'reality' estrella | Instagram

Sabent la gran quantitat d'espectadors que pot portar aquest tipus de fitxatge, no és estrany que Telecincoestigui fent malabars per intentar convèncer-la de participar a Gran Hermano VIP. Per tant, Julia Janeiro podria percebre un sou en cas d'acceptar l'oferta, tal com ha explicat Pilar Yuste.

La representant dels famosos més coneguda a Telecincova afirmar que Julia Janeiro podria ser la concursant més ben pagada de totes les edicions del 'reality'. I ja en van unes quantes, més de 20. Amb tot, la productora estaria disposada a pagar-li 80.000 euros setmanals a canvi de la seva participació, que podria durar fins a tres mesos, de manera que podria guanyar 960.000 euros.

Paolo Vasile ple de desig en veure les dues germanes en un 'reality'

L'objectiu clar de la cadena seria que tant Juls com Andreíta acceptessin concursar al 'reality' per excel·lència de Telecinco. És clar que veure en directe les dues germanes juntes seria una bomba de dimensions extraordinàries que «no tindria preu».

Muntatge amb fotos d'Andrea Janeiro i la seva germana Julia Janeiro.
Andrea Janeiro podria plantejar-se fer el salt al focus mediàtic| Catalunya Diari

Tot i que aquesta és la idea de Telecinco, saben que és molt difícil que es compleixi. Andreíta ha deixat clar, fa molt de temps, que no vol saber res dels mitjans. I, per part seva, Campanario ha estat molt explícita a l'hora de parlar sobre la participació de la seva filla.

«No ho farà bàsicament perquè aleshores jo no viuria», va dir fa unes setmanes. Ara, però, només queda esperar a veure si el somni de Telecincos'acaba complint o si totes dues rebutgen la milionària oferta que és a sobre de la taula des de fa un temps.