Jesulín de Ubrique s'emborsarà 65.000 euros en la seva tornada a les places

El destre tornarà a torejar a Conca, després d'haver estat set anys sense fer-ho

Jesulín de Ubrique cobrará una gran suma de dinero en su retorno a una plaza de toros.
Jesulín de Ubrique cobrarà una gran quantitat de diners en el seu retorn a una plaça de toros | Cedida

 

Els mitjans de comunicació s’han fet ressò aquesta setmana de la gran quantitat de diners que Jesulín de Ubrique podria arribar a cobrar per la seva tornada a les places. La seva reaparició com a matador es produirà a Conca el 19 d’agost i la xifra que ha demanat és «raonable» perquè és una corrida puntual i no l’inici d’una gira, segons apuntes els experts en tauromàquia.

El seu retorn al toreig atraurà molt públic a la plaça de Conca sobretot a tots aquells que l’han seguit per televisió durant els seus set anys de retirada com a torero. És per això lògic que el gadità hagi demanat 65.000 euros.

El torero Cayetano Rivera también actuará el 19 de agosto en Cuenca.
El torero Cayetano Rivera també actuarà el 19 d'agost a Conca | Cedida
 

Una jornada de toros amb altres dos toreros

El 19 d'agost, el marit de María José Campanario reapareixerà a la plaça de Toros de Conca en el marc de la Fira de Sant Julià, compartint cartell amb altres dos matadors. Juan José Padilla i Cayetano Rivera seran els altres dos destres que es podran veure a terres manxegues, tot i que ells s’enfrontaran als brauscobrant molt menys que Jesulín de Ubrique.

Segons experts en corrides de toros, altres matadors han cobrat uns 30.000 euros en els seus retorns però sempre a la seva tercera o quarta corrida. Una xifra molt inferior a la que s’endurà Jesulín per la seva actuació a Conca. 

En repetidas ocasiones se le ha visto a Jesulín de Ubrique acompañar a su mujer María José Campanario al hospital.
En nombroses ocasions  Jesulín de Ubrique ha acompanyat a la seva dona María José Campanario a l'hospital. | Cedida
 

Uns últims anys dedicats a la seva família

Cal recordar que els problemes de salut que ha patit la seva dona María José Campanario, ha sigut una de les raons que ha portat al torero ha estat allunyat de les places durant set anys. La parella ha estat protagonista de la premsa del cor espanyola durant anys, i la imatge de Jesulín acompanyant la seva dona a l’hospital, a causa de la fibromiàlgia que pateix, ha sigut una de les més recurrents.

Jesulín de Ubrique s’ha mostrat sempre com un company fidel i ha donat un suport incondicional a l’odontòloga que ha hagut d’afrontar les conseqüències de la seva al·lèrgia a alguns medicaments que pren per combatre la seva malaltia. Tot i que María José Campanario es troba millor, ha confirmat que no assistirà al retorn de Jesulín a Conca.


Comentaris

envia el comentari