rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

⚫ Mor un turista belga ofegat en una platja de l'Escala

ATENCIÓ

❗ L'imam de Ripoll va ser confident del CNI fins al 17A

Jesulín de Ubrique anuncia que torna a torejar amb un curiós vídeo

Se'l pot veure al més pur estil 'Rocky'
Jesulín de Ubrique | Europa Press

 

Jesuín de Ubrique està disposat a tornar a introduir-se a l'escena mediàtica, i per fer-ho ha gravat un vídeo que ha sorprès tothom. A la gravació, publicada a les seves xarxes socials, el torer anuncia que torna a les places de toros amb un estil molt propi de 'Rocky'.

Jesulín torna a una plaça de toros

Al vídeo de l'ex de Belén Esteban es pot veure un home amb caputxa i amb un xandall blau. El personatge recorre tota la ciutat amb una música èpica de fons mentre cada cop més persones observen l'escena amb molta sorpresa pel que estan veient.

 

 

Després d'això, tot queda aclarit, com era d'esperar, l'home misteriós sota la caputxa és Jesulín de Ubrique, qui se la treu mentres diu: «A aquests els hi fa falta afició, i per ells (assenyalant els nens que criden i salten) torno jo». Un vídeo que sens dubte farà que la gent parli molt sobre ell, de fet, si el que volia era aconseguir que la seva tornada a les places de toros, el pròxim 19 d'agost, fos comentada, ho ha aconseguit.

L'exclusiva amb la seva filla Andrea

Aquest retorn de Jesulín de Ubrique es fa després d'uns quants anys de lluita interminable contra la seva ex, Belén Esteban, amb qui té una filla en comú, la famosa Andrea Janeiro.

 

Andreíta en la celebració del seu 18 aniversari | Cedida

 

Precisament sobre la jove i el seu pare han sortit darrerament algunes informacions. Sembla que Jesulín vol renovar vots amb la seva actual dona, María José Campanario, en el que serà un gran esdeveniment amb el qual poder donar una exclusiva. De fet, ja s'ha dit que un mitjà ofereix a la parella una gran quantitat de diners però, amb una condició, que els seus tres fills es reuneixin per l'exclusiva, Andrea inclosa.

Sembla, però, una cosa difícil d'aconseguir, ja que, per poder fer-ho el torer necessitaria el permís de la mare de la nena, una cosa que no aconseguirà de forma fàcil. D'aquesta forma, mentre busca la forma d'aconseguir fer aquesta gran exclusiva que li proporcionaria una bona quantitat de diners, Jesulín de Ubrique ha decidit tornar als seus inicis i posar-se davant un toro un altre cop.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris